8 milieuaansprakelijkheid advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laura Cassese Specialist
Laura Cassese
Briedé Cassese Advocaten & Mediators
Ganzendiepstraat 21, 7607 LZ, Almelo
Profiel Contact 175,00 p/u
Ernst Butterman Specialist
Ernst Butterman
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 255,00 p/u
Richard Vonk Specialist
Richard Vonk
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Jules Verstraelen Specialist
Jules Verstraelen
Mr. J.E.A.H. Verstraelen
Brusselsestraat 32-34, 6211 PE, Maastricht
Profiel Contact 245,00 p/u
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Profiel Contact 200,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Milieuaansprakelijkheid advocaten

GESPECIALISEERDE MILIEUAANSPRAKELIJKHEID ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde milieuaansprakelijkheid advocaten. Zoekt u naar een deskundige milieuaansprakelijkheid advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat milieuaansprakelijkheid

Experts in milieuaansprakelijkheid

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde milieuaansprakelijkheid advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het aansprakelijkheidsrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het aansprakelijkheidsrecht in te schakelen. Door te kiezen voor een ervaren milieuaansprakelijkheid expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Milieuaansprakelijkheid

Het werken met gevaarlijke stoffen kan schadelijke gevolgen voor het milieu hebben. Denk aan de bodem die verontreinigd kan raken, stoffen die per ongeluk het grondwater in lekken of stoffen die in het oppervlaktewater terechtkomen. Al deze problemen kunnen leiden tot milieuaansprakelijkheid. Een milieuaansprakelijkheidsverzekering (afgekort MSV) kan de schade dekken die het gevolg is van deze aansprakelijkheid.

Wat voor schade wordt door een milieuaansprakelijkheidsverzekering gedekt?

Welke schade precies gedekt wordt, hangt vooral af van de polis. In de polisvoorwaarden is uitgebreid beschreven welke schades precies gedekt worden, en wat de uitsluitingen en eventueel preventieve garanties zijn. Deze preventieve garanties zijn maatregelen die genomen moeten worden door de verzekerde om te zorgen dat de kans op het intreden van de schade zo gering mogelijk blijft. Wanneer de schade wordt gedekt, worden veelal de saneringskosten en de expertisekosten vergoed. Ook worden de kosten vergoed die gemaakt worden om het ontstaan van verdere schade te voorkomen.

Ik heb milieuschade opgelopen, wat nu?

Hebt u milieuschade opgelopen door toedoen van een ander, dan is die ander daar mogelijk voor aansprakelijk. Neem contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl voor meer informatie over de mogelijkheden om de dader hiervoor aansprakelijk te houden.

Deskundige milieuaansprakelijkheid advocaat nodig?

Als u denkt een milieuaansprakelijkheid advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in milieuaansprakelijkheden en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het aansprakelijkheidsrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van milieuaansprakelijkheid specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend milieuaansprakelijkheid advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Kom in contact met een milieuaansprakelijkheid specialist

De vertoonde milieuaansprakelijkheid specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in milieuaansprakelijkheden in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de milieuaansprakelijkheid advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •