14 milieuaansprakelijkheid advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Monique Aarts
Monique Aarts
Aarts Advocatenkantoor
Oranjesingel 8, 6511 NT, Nijmegen
Profiel Contact 195,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Bewust Letselschade Advocaten
Beemdstraat 1, 5653 MA, Eindhoven
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Bewust Letselschade Advocaten
Beemdstraat 1, 5653 MA, Eindhoven

Milieuaansprakelijkheid advocaten

GESPECIALISEERDE MILIEUAANSPRAKELIJKHEID ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde milieuaansprakelijkheid advocaten. Zoekt u naar een deskundige milieuaansprakelijkheid advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat milieuaansprakelijkheid

Experts in milieuaansprakelijkheid

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde milieuaansprakelijkheid advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het aansprakelijkheidsrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het aansprakelijkheidsrecht in te schakelen. Door te kiezen voor een ervaren milieuaansprakelijkheid expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Milieuaansprakelijkheid

Het werken met gevaarlijke stoffen kan schadelijke gevolgen voor het milieu hebben. Denk aan de bodem die verontreinigd kan raken, stoffen die per ongeluk het grondwater in lekken of stoffen die in het oppervlaktewater terechtkomen. Al deze problemen kunnen leiden tot milieuaansprakelijkheid. Een milieuaansprakelijkheidsverzekering (afgekort MSV) kan de schade dekken die het gevolg is van deze aansprakelijkheid.

Wat voor schade wordt door een milieuaansprakelijkheidsverzekering gedekt?

Welke schade precies gedekt wordt, hangt vooral af van de polis. In de polisvoorwaarden is uitgebreid beschreven welke schades precies gedekt worden, en wat de uitsluitingen en eventueel preventieve garanties zijn. Deze preventieve garanties zijn maatregelen die genomen moeten worden door de verzekerde om te zorgen dat de kans op het intreden van de schade zo gering mogelijk blijft. Wanneer de schade wordt gedekt, worden veelal de saneringskosten en de expertisekosten vergoed. Ook worden de kosten vergoed die gemaakt worden om het ontstaan van verdere schade te voorkomen.

Ik heb milieuschade opgelopen, wat nu?

Hebt u milieuschade opgelopen door toedoen van een ander, dan is die ander daar mogelijk voor aansprakelijk. Neem contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl voor meer informatie over de mogelijkheden om de dader hiervoor aansprakelijk te houden.

Deskundige milieuaansprakelijkheid advocaat nodig?

Als u denkt een milieuaansprakelijkheid advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in milieuaansprakelijkheden en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het aansprakelijkheidsrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van milieuaansprakelijkheid specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige milieuaansprakelijkheid advocaten.

Kom in contact met een milieuaansprakelijkheid specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De milieuaansprakelijkheid advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN