18 inverzekeringstelling advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Paul Logemann Specialist
Paul Logemann
Advocatenkantoor Logemann
Balthasar Bekkerwei 104, 8914 BE, Leeuwarden
  • Rechtsgebieden: Strafrecht
  • "Specialist in strafzaken"
Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Christian Visser Specialist
Christian Visser
Meijers Canatan Advocaten
Herengracht 478, 1017 CB, Amsterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht, Sportrecht
  • "Specialist in in internationaal strafrecht en voetbal gerelateerde zaken"
Katinka Bovens
Katinka Bovens
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Pepijn Slewe
Pepijn Slewe
Meijers Canatan Advocaten
Evert van de Beekstraat 1-104, 1118 CL, Schiphol
Clarice Stenger Specialist
Clarice Stenger
Meijers Canatan Advocaten
Evert van de Beekstraat 1-104, 1118 CL, Schiphol
Eric Steller Specialist
Eric Steller
Meijers Canatan Advocaten
Evert van de Beekstraat 1-104, 1118 CL, Schiphol
Ronald Zwiers Specialist
Ronald Zwiers
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Profiel Contact 250,00 p/u
Richard van der Weide Specialist
Richard van der Weide
Advocatenkantoor Van der Weide
Johannes Verhulststraat 113-hs, 1071 MZ, Amsterdam
Kerem Canatan Specialist
Kerem Canatan
Meijers Canatan Advocaten
Herengracht 478, 1017 CB, Amsterdam
Maurice Stassen Specialist
Maurice Stassen
Linssen cs Advocaten
Willem II Straat 29A, 5038 BA, Tilburg
Profiel Contact 200,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 175,00 p/u

Inverzekeringstelling advocaten

GESPECIALISEERDE INVERZEKERINGSTELLING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde inverzekeringstelling advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten.

Advocaat inverzekeringstelling

Krijgt u te maken met een inverzekeringstelling en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met strafrecht als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een inverzekeringstelling.

Wat is inverzekeringstelling?

Wanneer een verdachte is aangehouden, mag hij 6 uur worden opgehouden voor verhoor. De tijd tussen middernacht en 9 uur ’s morgens telt hierbij niet mee, zodat een verdachte maximaal 15 uur (namelijk 6 plus 9) kan worden opgehouden voor verhoor. Na deze periode kan de officier van justitie de verdachte in verzekering stellen. Dit mag in beginsel voor een periode van 3 dagen, maar dit kan eventueel nog driemaal met 24 uur verlengd worden.

Wanneer is inverzekeringstelling een optie?

Voor inverzekeringstelling moet een goede reden zijn. Een verdachte is immers niet veroordeeld en mag dus ook niet alvast een portie van zijn straf krijgen. Zijn vrijheid moet zoveel mogelijk recht aangedaan worden zolang nog niet sprake is van een veroordeling. Een goede reden is dat het belang van het onderzoek vereist dat de verdachte langer gehoord kan worden. Wel moet de verdachte verhoord zijn voordat wordt besloten tot inverzekeringstelling. Ook moet op het feit waarvan de verdachte verdacht wordt, een gevangenisstraf van 4 jaar of meer staan, of er moet sprake zijn van een aantal bijzondere feiten.

Wat gebeurt er na inverzekeringstelling?

Wat er na de inverzekeringstelling moet gebeuren, wordt door de officier van justitie tijdens de inverzekeringstelling bepaald. Het kan zijn dat u de zitting in vrijheid mag afwachten. In dat geval krijgt u uw vrijheid terug; u zit dan dus niet langer opgesloten. Een andere mogelijkheid is dat overgegaan wordt tot bewaring. Hierbij kan een verdachte maximaal 14 dagen worden vastgehouden. Er moet dan wel sprake zijn van een bijzondere reden, bijvoorbeeld vluchtgevaar van de verdachte, gevaar voor recidive of een geschokte rechtsorde. Neem contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl voor meer informatie over de procedures en de mogelijkheden om hierbij bezwaar aan te tekenen.

Inverzekeringstelling advocaat nodig?

De vertoonde inverzekeringstelling specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in inverzekeringstellingen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de inverzekeringstelling advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren inverzekeringstelling procedure

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN