15 groepsaansprakelijkheid advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Monique Aarts
Monique Aarts
Aarts Advocatenkantoor
Oranjesingel 8, 6511 NT, Nijmegen
Profiel Contact 195,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Bewust Letselschade Advocaten
Beemdstraat 1, 5653 MA, Eindhoven

Groepsaansprakelijkheid advocaten

GESPECIALISEERDE GROEPSAANSPRAKELIJKHEID ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde groepsaansprakelijkheid advocaten. Zoekt u naar een deskundige groepsaansprakelijkheid advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat groepsaansprakelijkheid

Experts in groepsaansprakelijkheid

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde groepsaansprakelijkheid advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het aansprakelijkheidsrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het aansprakelijkheidsrecht in te schakelen. Wilt u een groep aansprakelijk stellen? Door te kiezen voor een ervaren groepsaansprakelijkheid expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Wat is groepsaansprakelijkheid?

Soms kan het voorkomen dat duidelijk is dat een lid van een groep schade heeft toegebracht, maar is onduidelijk wie dat precies gedaan heeft. Om te voorkomen dat het slachtoffer zijn schade helemaal nergens kan verhalen terwijl wel duidelijk is dat één van de groepsleden de schade heeft toegebracht, kan hij iedereen in de groep aanspreken. Elk lid van de groep is dan verplicht de schade te vergoeden. Vervolgens kan dit lid de eigenlijke dader weer aanspreken om zijn schade te verhalen, maar met moge duidelijk zijn dat het dan aan dit groepslid is om aan te tonen wie precies de schade heeft veroorzaakt.

De voordelen voor het slachtoffer

Het slachtoffer kan eender wie van de groep aansprakelijk stellen. Het voordeel voor hem is dat hij dus niet precies hoeft te weten wie de foute gedraging heeft verricht. Een ander voordeel is dat hij in principe iedereen kan aanspreken. Omdat mishandeling veelal niet door een verzekeraar gedekt wordt, moeten de daders zelf de schade uit eigen zak betalen. Wanneer het om veel schade gaat, kan het zijn dat de dader onvoldoende vermogen heeft. Het kan dan een uitkomst zijn om alle daders aan te spreken, die zo elk een deel van de schade kunnen betalen.

Om wat voor gevallen kan het gaan?

Het kan bij groepsaansprakelijkheid om tal van gevallen gaan waarin één van de leden onrechtmatig heeft gehandeld. De meest voor zich sprekende casussen zijn bijvoorbeeld mishandeling van een scheidsrechter door een van de spelers, een vechtpartij tijdens het uitgaan, enzovoorts. Het kan echter ook gaan om ondernemingen die een bepaald gebrekkig medicijn op de markt brengen, of om bestuurders van een vennootschap.

Deskundige groepsaansprakelijkheid advocaat nodig?

Als u denkt een groepsaansprakelijkheid advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in groepsaansprakelijkheden en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het aansprakelijkheidsrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van groepsaansprakelijkheid specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige groepsaansprakelijkheid advocaten.

Kom in contact met een groepsaansprakelijkheid specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De groepsaansprakelijkheid advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN