12 exploitatievergunning advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Oussama Saaliti
Oussama Saaliti
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 155,00 p/u
Tjeerd Grünbauer Specialist
Tjeerd Grünbauer
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Profiel Contact 324,00 p/u
Marc Houben
Marc Houben
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 239,00 p/u
Maurice Stassen Specialist
Maurice Stassen
Linssen cs Advocaten
Willem II Straat 29A, 5038 BA, Tilburg
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Hatice Selçuk
Hatice Selçuk
Defensa Advocatuur
Seeligsingel 1, 4811 CN, Breda
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Stephan Haak Specialist
Stephan Haak
Haak Advocatuur
Niasstraat 1, 3531 WR, Utrecht
Profiel Contact 185,00 p/u
Armin Karimi Specialist
Armin Karimi
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Daniëlle den Hartog
Daniëlle den Hartog
CKH Advocaten
Paasheuvelweg 1, 1105 BE, Amsterdam

Exploitatievergunning advocaten

GESPECIALISEERDE EXPLOITATIEVERGUNNING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde exploitatievergunning advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten exploitatievergunning.

Advocaat exploitatievergunning

Wilt u een exploitatievergunning aanvragen of heeft u problemen met uw vergunning en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde exploitatievergunning advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met exploitatievergunningen als expertise. Het horecarecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot exploitatievergunningen. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een exploitatievergunning.

Wat is een exploitatievergunning?

Een exploitatievergunning is de vergunning die noodzakelijk is voor horeca ondernemingen. De vergunning geeft het recht om directe consumptie ter plaatse toe te staan. Deze vergunning is ook benodigd wanneer gok- of speelautomaten worden geplaatst.

Heb ik een exploitatievergunning nodig?

De voornoemde regel is de hoofdregel, maar er zijn tal van uitzonderingen en aanvullingen op de hoofdregel. Zo geldt de vergunningsplicht niet alleen voor horeca, maar bijvoorbeeld ook voor sportverenigingen waar een kantine aanwezig is. Er zijn ook weer uitzonderingen voor ondergeschikte horeca, wanneer het horeca-element veruit ondergeschikt is aan de functie van het pand. Opmerking verdient ook nog dat de gemeente op al deze regels weer uitzonderingen kan aandragen. Het moge dus duidelijk zijn dat het aan te raden is om een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen, zodat voorkomen wordt dat ten onrechte wel, of nog erger: ten onrechte geen, vergunning wordt aangevraagd.

Vergunning niet verstrekt

Wanneer een vergunning wordt aangevraagd, is dat uiteraard nog geen zekerheid dat de vergunning daadwerkelijk wordt verstrekt. De gemeente kan namelijk ook vergunningen weigeren. In dat geval kan de aanvrager daar beroep tegen aantekenen. Het kan ook zijn dat lokale bewoners tegen de komst van een horeca gelegenheid zijn. Ook voor hen is het aan te raden om een advocaat in de arm te nemen om te zorgen voor een degelijke belangenbehartiging.

Advocaat exploitatievergunning nodig?

De vertoonde exploitatievergunning specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in exploitatievergunningen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de exploitatievergunning advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat exploitatievergunning.

Advocaten en advocatenkantoren exploitatievergunning

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren exploitatievergunning op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde exploitatievergunning advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN