6 exploitatievergunning advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Tjeerd Grünbauer Specialist
Tjeerd Grünbauer
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Maurice Stassen Specialist
Maurice Stassen
Linssen cs Advocaten
Willem II Straat 29A, 5038 BA, Tilburg
Profiel Contact 200,00 p/u
Marc Houben
Marc Houben
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 275,00 p/u
Amy Thomas
Amy Thomas
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 200,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Exploitatievergunning advocaten

GESPECIALISEERDE EXPLOITATIEVERGUNNING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde exploitatievergunning advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten exploitatievergunning.

Advocaat exploitatievergunning

Wilt u een exploitatievergunning aanvragen of heeft u problemen met uw vergunning en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde exploitatievergunning advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met exploitatievergunningen als expertise. Het horecarecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot exploitatievergunningen. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een exploitatievergunning.

Wat is een exploitatievergunning?

Een exploitatievergunning is de vergunning die noodzakelijk is voor horeca ondernemingen. De vergunning geeft het recht om directe consumptie ter plaatse toe te staan. Deze vergunning is ook benodigd wanneer gok- of speelautomaten worden geplaatst.

Heb ik een exploitatievergunning nodig?

De voornoemde regel is de hoofdregel, maar er zijn tal van uitzonderingen en aanvullingen op de hoofdregel. Zo geldt de vergunningsplicht niet alleen voor horeca, maar bijvoorbeeld ook voor sportverenigingen waar een kantine aanwezig is. Er zijn ook weer uitzonderingen voor ondergeschikte horeca, wanneer het horeca-element veruit ondergeschikt is aan de functie van het pand. Opmerking verdient ook nog dat de gemeente op al deze regels weer uitzonderingen kan aandragen. Het moge dus duidelijk zijn dat het aan te raden is om een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen, zodat voorkomen wordt dat ten onrechte wel, of nog erger: ten onrechte geen, vergunning wordt aangevraagd.

Vergunning niet verstrekt

Wanneer een vergunning wordt aangevraagd, is dat uiteraard nog geen zekerheid dat de vergunning daadwerkelijk wordt verstrekt. De gemeente kan namelijk ook vergunningen weigeren. In dat geval kan de aanvrager daar beroep tegen aantekenen. Het kan ook zijn dat lokale bewoners tegen de komst van een horeca gelegenheid zijn. Ook voor hen is het aan te raden om een advocaat in de arm te nemen om te zorgen voor een degelijke belangenbehartiging.

Advocaat exploitatievergunning nodig?

De vertoonde exploitatievergunning specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in exploitatievergunningen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de exploitatievergunning advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren exploitatievergunning

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren exploitatievergunning op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend exploitatievergunning advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •