15 exoneratiebeding advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Monique Aarts
Monique Aarts
Aarts Advocatenkantoor
Oranjesingel 8, 6511 NT, Nijmegen
Profiel Contact 195,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Bewust Letselschade Advocaten
Beemdstraat 1, 5653 MA, Eindhoven

Exoneratiebeding advocaten

GESPECIALISEERDE EXONERATIEBEDING ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde exoneratiebeding advocaten. Zoekt u naar een deskundige exoneratiebeding advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat exoneratiebeding

Experts in exoneratiebeding

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde exoneratiebeding advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het aansprakelijkheidsrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het aansprakelijkheidsrecht in te schakelen. Wilt u exoneratiebeding opnemen of heeft u een juridisch geschil betreffende het exoneratiebeding? Door te kiezen voor een ervaren exoneratiebeding expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Wat is een exoneratiebeding?

In contracten wordt vaak een zogenaamd exoneratiebeding opgenomen. Dit is een clausule die de aansprakelijkheid van de onderneming beperkt of zelfs helemaal uitsluit. Het gaat dan om aansprakelijkheid omdat er bijvoorbeeld niet overeenkomstig de overeenkomst is gehandeld, of om aansprakelijkheid op grond van onrechtmatige daad. Een exoneratiebeding komt in tal van overeenkomsten voor. Iedereen kent ze ook wel: ‘betreden op eigen risico’, ‘de directie is niet aansprakelijk voor schade’, ‘gebruik van de garderobe op eigen risico’, enzovoorts. Dat zijn allemaal exoneraties die aansprakelijkheid uitsluiten. Een exoneratiebeding moet aan bepaalde voorwaarden voldoen om geldig te kunnen zijn en haar werking te behouden.

Eisen aan een exoneratiebeding

Zo moet het exoneratiebeding op de juiste manier zijn afgesloten, en moet de inhoud ervan juist zijn. Allereerst moet het exoneratiebeding overeengekomen zijn tussen de twee partijen. Het moet dus zijn opgenomen in de overeenkomst. Je kunt niet als onderneming een dag na het sluiten van de overeenkomst nog een mailtje naar de klant sturen met ‘oja, wij zijn niet aansprakelijk voor schade’. Ook mag een exoneratiebeding niet alle vormen van schade uitsluiten. Schade die opzettelijk of door roekeloos handelen is veroorzaakt, kan niet worden uitgesloten. Ook kan een dergelijk beding onredelijk bezwarend zijn voor de wederpartij.

Is het exoneratiebeding geldig?

Het is lastig om in zijn algemeenheid een lijst met eisen te geven waaraan een exoneratiebeding moet voldoen. Er zijn tal van juridische gronden waarop een exoneratiebeding buiten beschouwing gelaten moet worden. Neem daarom bij twijfel altijd contact op met een van de advocaten die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden, om de geldigheid te kunnen toetsen.

Deskundige exoneratiebeding advocaat nodig?

Als u denkt een exoneratiebeding advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het exoneratiebeding en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het aansprakelijkheidsrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van exoneratiebeding specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige exoneratiebeding advocaten.

Kom in contact met een exoneratiebeding specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De exoneratiebeding advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN