•  
     

11 erfgrens advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Manuela Delnoy-Garske Specialist
Roxy de Weijer Specialist
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Erfgrens advocaten

GESPECIALISEERDE ERFGRENS ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde erfgrens advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten erfgrens.

Advocaat erfgrens

Heeft u te maken met een erfgrens en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde erfgrens advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met erfgrens als expertise. Erfdienstbaarheid verandert continu, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot de erfgrens. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een erfgrens.

Wat is een erfgrens?

De erfgrens is de grens van uw perceel. Veelal is de erfgrens aangegeven, bijvoorbeeld op natuurlijke weg via een sloot of een heg, of een constructie in de vorm van een schutting of hekwerk. Het kan echter ook zo zijn dat de erfgrens niet is aangegeven en zelfs niet is af te leiden. Hoe weet u dan precies waar de erfgrens zich bevindt?

De erfgrens in het kadaster

In beginsel is de erfgrens uit het kadaster af te leiden. U kunt het kadaster vragen om de kadastrale grens vast te stellen. Ze kunnen dat gemakkelijk doen door de kadastrale kaarten te raadplegen en een medewerker van het kadaster langs te laten komen om de metingen uit te voeren en zo na te gaan waar precies de erfgrens loopt.

Conflicten over de erfgrens

Het kan voorkomen dat conflicten over de erfgrens ontstaan. Want wat als later blijkt dat de erfgrens eigenlijk een meter om zou moeten liggen? Dat kan vervelend worden als u of de buren inmiddels al iets hebben gebouwd op de grond van de ander, terwijl de bouwer meende op zijn eigen grond te bouwen. Wat dan? Het kan ook gebeuren dat er sprake is van verjaring en de eigenlijk onrechtmatige situatie ineens rechtmatig is geworden en prima door de beugel kan. U of de buurman verliest dan ineens officieel een stuk grond wat die persoon feitelijk al jaren niet meer kon gebruiken. Dat kan erg zuur zijn.

Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan precies achterhalen wat de erfgrens is en eventueel rechtsmiddelen aanwenden om de erfgrens te handhaven en inbreuken op uw eigendomsrecht te bestrijden.

Advocaat erfgrens nodig?

De vertoonde erfgrens specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in erfgrenzen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de erfgrens advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat erfgrens.

Advocaten en advocatenkantoren erfgrens

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren erfgrens op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde erfgrens advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN