•  
     

8 erfafscheiding advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Roxy de Weijer Specialist
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Erfafscheiding advocaten

GESPECIALISEERDE ERFAFSCHEIDING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde erfafscheiding advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten erfafscheiding.

Advocaat erfafscheiding

Heeft u te maken met een erfafscheiding en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde erfafscheiding advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met erfafscheiding als expertise. Erfdienstbaarheid verandert continu, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot erfafscheidingen. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van erfafscheiding.

Wat is een erfafscheiding?

Een erfafscheiding is de afscheiding van een erf. In beginsel kan er weinig misgaan bij de afscheiding van een erf. U kunt gewoon een afscheiding plaatsen waar en hoe u dat wil, zolang u niet voor overlast zorgt. Maar vaak zal uw erfafscheiding direct ook de erfafscheiding van een ander zijn. Het kan dan zijn dat u samen met de buren eigenaar bent van de erfafscheiding en u ook beide tezamen verantwoordelijk bent voor die erfafscheiding. Beide buren moeten dus de helft van de kosten voor aanschaf, plaatsing en onderhoud betalen. Dat gaat vaak goed, maar kan bijvoorbeeld misgaan als de buren een heel andere schutting willen dan u wil. Of wat als de buren helemaal geen erfafscheiding willen en dus weigeren om mee te betalen? Wat kunt u dan het beste doen?

De harde weg

De harde weg is om de buren alsnog via een juridische procedure te dwingen om mee te betalen aan de erfafscheiding. Dat kan bij de rechter, maar het is wel een moeizame periode. Bovendien weet u dan vrijwel zeker dat de relatie met de buren helemaal niet meer goed komt. Toch kan het de beste weg zijn als de relatie toch al niet goed meer is, of als jullie gezamenlijk besluiten om de kwestie door de rechter te laten beslechten.

De zachte weg

Een andere optie is om gewoon een erfafscheiding op uw eigen grond te zetten. Als de afscheiding niet op de werkelijke grens tussen uw perceel en dat van de buren staat, bent u niet gezamenlijk verantwoordelijk voor de kosten en het onderhoud. U hoeft de buren dan ook niet te laten meebeslissen. Wel moet u dan alle kosten zelf dragen.

Wellicht zijn in uw situatie nog andere uitkomsten mogelijk. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl adviseert u daar uiteraard graag over.

Advocaat erfafscheiding nodig?

De vertoonde erfafscheiding specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in erfafscheidingen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de erfafscheiding advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat erfafscheiding.

Advocaten en advocatenkantoren erfafscheidingen

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren erfafscheiding op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde erfafscheiding advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN