9 burgerlijk recht advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Anastazia Pokrajac
Anastazia Pokrajac
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 195,00 p/u
Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 225,00 p/u
Marc Houben
Marc Houben
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 275,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Burgerlijk recht advocaten

GESPECIALISEERDE BURGERLIJK RECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat burgerlijk recht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten burgerlijk recht.

Advocaat burgelijk recht

Heeft u te maken met het burgerlijk recht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde burgerlijk recht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met burgerlijk recht als expertise. Het burgerlijk recht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het burgerlijk recht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van burgerlijk recht zaak.

Wat is burgerlijk recht?

Het burgerlijk recht is een synoniem voor privaatrecht of civiel recht. In dit rechtsgebied worden de rechtsverhoudingen besproken tussen private partijen. Het kan dan gaan tussen burgers onderling, tussen ondernemingen onderling of tussen burger en onderneming. Soms kan het echter ook gaan om de overheid die als private partij handelt. Dat is het geval wanneer de overheid feitelijke handelingen verricht. Te denken valt aan het kopen van een partij bureaustoelen voor het gemeentehuis, het inhuren van een aannemer om een weg te vernieuwen of bij het plaatsen van verkeersdrempels. In die gevallen is het burgerlijk ook relevant.

De burgerlijke rechter: voor alle burgerlijke geschillen

Bij de burgerlijke rechter kunt u terecht voor alle burgerlijke geschillen die kunnen ontstaan. Dat zijn veel van de geschillen die u in het dagelijks leven kunt tegenkomen. Zo kan het gaan om echtscheiding, ondercuratelestelling, faillissementen, uithuisplaatsing, schulden, enzovoorts. Een privaatrechtadvocaat, ook wel een advocaat burgerlijk recht genoemd, kan u hierbij van dienst zijn en u terzijde staan.

Iemand aanklagen in het burgerlijk recht

Wanneer u iets van iemand wil en die persoon weigert uw wens in te willigen, kunt u een zaak aanhangig maken bij de rechter. Dat kunt u in veel gevallen in het burgerlijk recht zelf doen, maar het wordt veelal aangeraden om dat over te laten aan een ervaren advocaat. Er zijn immers tal van regels en procedures van toepassing, waarbij het niet nakomen van een termijn of het niet opvolgen van een bepaalde procedure voor grote gevolgen kan zorgen. Schakel daarom een advocaat in via Advocatenkantoren.nl.

Advocaat burgerlijk recht nodig?

De vertoonde burgerlijk recht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het burgerlijk recht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de burgerlijk recht advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren burgerlijk recht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren burgerlijk recht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend burgerlijk recht advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •