18 arbeidsstrafrecht advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Pepijn Slewe
Pepijn Slewe
Meijers Canatan Advocaten
Evert van de Beekstraat 1-104, 1118 CL, Schiphol
Paul Logemann Specialist
Paul Logemann
Advocatenkantoor Logemann
Balthasar Bekkerwei 104, 8914 BE, Leeuwarden
Maurice Stassen Specialist
Maurice Stassen
Linssen cs Advocaten
Willem II Straat 29A, 5038 BA, Tilburg
Profiel Contact 200,00 p/u
Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Richard van der Weide Specialist
Richard van der Weide
Advocatenkantoor Van der Weide
Johannes Verhulststraat 113-hs, 1071 MZ, Amsterdam
Eric Steller Specialist
Eric Steller
Meijers Canatan Advocaten
Evert van de Beekstraat 1-104, 1118 CL, Schiphol
Christian Visser Specialist
Christian Visser
Meijers Canatan Advocaten
Herengracht 478, 1017 CB, Amsterdam
Kerem Canatan Specialist
Kerem Canatan
Meijers Canatan Advocaten
Herengracht 478, 1017 CB, Amsterdam
Katinka Bovens
Katinka Bovens
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 250,00 p/u
Paul van Jaarsveld Specialist
Paul van Jaarsveld
Meijers Canatan Advocaten
Hereplein 3, 9711 GA , Groningen
Clarice Stenger Specialist
Clarice Stenger
Meijers Canatan Advocaten
Evert van de Beekstraat 1-104, 1118 CL, Schiphol

Arbeidsstrafrecht advocaten

GESPECIALISEERDE ARBEIDSSTRAFRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat arbeidsstrafrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten arbeidsstrafrecht.

Advocaat arbeidsstrafrecht

Heeft u te maken met het arbeidsstrafrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde arbeidsstrafrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met arbeidsstrafrecht als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in arbeidsstrafrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van arbeidsstrafrecht.

Wat is arbeidsstrafrecht?

Het arbeidsstrafrecht is eigenlijk geen rechtsgebied op zich. Je zult bijvoorbeeld weinig advocaten treffen die zich in het arbeidsstrafrecht hebben gespecialiseerd. Soms verstaat men onder het arbeidsstrafrecht alle overtredingen en misdrijven die men in een arbeidsrechtelijke verhouding kan uitvoeren.

Welke delicten vind je in het arbeidsstrafrecht?

In het arbeidsstrafrecht vind je dus met name zaken als fraude, witwassen, verduistering, enzovoorts. Maar nogmaals: het gaat niet om een duidelijk afgebakend rechtsgebied. Het kan dus zijn dat de ene advocaat een ander begrip van het arbeidsstrafrecht heeft dan een andere advocaat.

Advocaat arbeidsstrafrecht

In ieder geval zal elke strafrechtadvocaat in Nederland kennis hebben van het arbeidsstrafrecht, ook al noemt hij of zij dat misschien zelf niet zo. Wel kunnen advocaten zich verder specialiseren in een deelgebied van het strafrecht. Zo zijn er wel advocaten die zich hebben gespecialiseerd in fraudezaken. Het spreekt voor zich dat uw fraudezaak bij een dergelijke advocaat in goede handen is. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl wanneer u op zoek bent naar deskundig juridisch advies of een goede verdediging van uw zaak. Alle advocaten die u op onze site vindt voldoen aan bepaalde kwaliteitsnormen. Bovendien ziet de Orde van Advocaten toe op het werk van de advocaten, zodat de kwaliteit van de verdediging gewaarborgd is.

Advocaat arbeidsstrafrecht nodig?

De vertoonde arbeidsstrafrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het arbeidsstrafrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de arbeidsstrafrecht advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren arbeidsstrafrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren arbeidsstrafrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend arbeidsstrafrecht advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN