•  
     

20 arbeidsstrafrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Arbeidsstrafrecht advocaten

GESPECIALISEERDE ARBEIDSSTRAFRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat arbeidsstrafrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten arbeidsstrafrecht.

Advocaat arbeidsstrafrecht

Heeft u te maken met het arbeidsstrafrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde arbeidsstrafrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met arbeidsstrafrecht als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in arbeidsstrafrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van arbeidsstrafrecht.

Wat is arbeidsstrafrecht?

Het arbeidsstrafrecht is eigenlijk geen rechtsgebied op zich. Je zult bijvoorbeeld weinig advocaten treffen die zich in het arbeidsstrafrecht hebben gespecialiseerd. Soms verstaat men onder het arbeidsstrafrecht alle overtredingen en misdrijven die men in een arbeidsrechtelijke verhouding kan uitvoeren.

Welke delicten vind je in het arbeidsstrafrecht?

In het arbeidsstrafrecht vind je dus met name zaken als fraude, witwassen, verduistering, enzovoorts. Maar nogmaals: het gaat niet om een duidelijk afgebakend rechtsgebied. Het kan dus zijn dat de ene advocaat een ander begrip van het arbeidsstrafrecht heeft dan een andere advocaat.

Advocaat arbeidsstrafrecht

In ieder geval zal elke strafrechtadvocaat in Nederland kennis hebben van het arbeidsstrafrecht, ook al noemt hij of zij dat misschien zelf niet zo. Wel kunnen advocaten zich verder specialiseren in een deelgebied van het strafrecht. Zo zijn er wel advocaten die zich hebben gespecialiseerd in fraudezaken. Het spreekt voor zich dat uw fraudezaak bij een dergelijke advocaat in goede handen is. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl wanneer u op zoek bent naar deskundig juridisch advies of een goede verdediging van uw zaak. Alle advocaten die u op onze site vindt voldoen aan bepaalde kwaliteitsnormen. Bovendien ziet de Orde van Advocaten toe op het werk van de advocaten, zodat de kwaliteit van de verdediging gewaarborgd is.

Advocaat arbeidsstrafrecht nodig?

De vertoonde arbeidsstrafrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in arbeidsstrafrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de arbeidsstrafrecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat arbeidsstrafrecht.

Advocaten en advocatenkantoren arbeidsstrafrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren arbeidsstrafrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde arbeidsstrafrecht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN