7 aansprakelijk stellen advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laura Cassese Specialist
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Aansprakelijk stellen advocaten

GESPECIALISEERDE AANSPRAKELIJK STELLEN ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde aansprakelijk stellen advocaten. Zoekt u naar een deskundige aansprakelijkheidsrecht advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat aansprakelijk stellen

Experts in aansprakelijkstelling van personen of bedrijven

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde aansprakelijk stellen advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het aansprakelijkheidsrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het aansprakelijkheidsrecht in te schakelen. Wilt u een persoon of onderneming aansprakelijk stellen? Door te kiezen voor een ervaren aansprakelijkstelling expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Aansprakelijk stellen

Wanneer u schade hebt geleden door iemand, kan een advocaat van Advocatenkantoren.nl deze persoon aansprakelijk stellen.

Wat gebeurt er voor het aansprakelijk stellen?

Voordat iemand aansprakelijk wordt gesteld, zal de advocaat de zaak helder willen hebben. Het moet natuurlijk wel duidelijk zijn dat iemand echt onrechtmatig heeft gehandeld. Soms is er weliswaar schade opgetreden, maar is dat niet aan een ander toe te rekenen. Niet alle schade kan op iemand anders afgewenteld worden. De advocaat zal bovendien het feitelijke gebeuren juridisch moeten inkleden. De juiste wetsartikelen moeten als grondslag dienen voor de aansprakelijkstelling. Vervolgens moet jurisprudentie uitgeplozen worden om na te gaan hoe de rechter in vergelijkbare gevallen heeft geoordeeld.

Wie betaalt de kosten voor het aansprakelijk stellen?

Wanneer een procedure is aangevangen, betaalt de verliezer een deel van de kosten van de winnende partij. Het gaat hier echter om een zogenaamde forfaitaire vergoeding. Er wordt een bepaald bedrag vastgesteld aan de hand van het financiële belang van de zaak, en voor bepaalde proceshandelingen wordt een aantal punten toegekend. Uiteindelijk krijgt u het aantal punten maal het vastgestelde bedrag uitgekeerd, maar dit is vrijwel nooit voldoende om de werkelijk gemaakte kosten te vergoeden. De partij die in het gelijk wordt gesteld, zal dus altijd een deel van de kosten zelf moeten dragen.

Deskundige aansprakelijkheidsrecht advocaat nodig?

Als u denkt een advocaat nodig te hebben om iemand aansprakelijk te stellen, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het aansprakelijk stellen van derden en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het aansprakelijkheidsrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van aansprakelijkstelling specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend aansprakelijk stellen advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Kom in contact met een specialist die u kan helpen bij het aansprakelijk stellen

De vertoonde aansprakelijk stellen specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in aansprakelijk stellen vraagstukken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de aansprakelijk stellen advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •