15 aansprakelijk stellen advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Monique Aarts
Monique Aarts
Aarts Advocatenkantoor
Oranjesingel 8, 6511 NT, Nijmegen
Profiel Contact 195,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Bewust Letselschade Advocaten
Beemdstraat 1, 5653 MA, Eindhoven

Aansprakelijk stellen advocaten

GESPECIALISEERDE AANSPRAKELIJK STELLEN ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde aansprakelijk stellen advocaten. Zoekt u naar een deskundige aansprakelijkheidsrecht advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat aansprakelijk stellen

Experts in aansprakelijkstelling van personen of bedrijven

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde aansprakelijk stellen advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het aansprakelijkheidsrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het aansprakelijkheidsrecht in te schakelen. Wilt u een persoon of onderneming aansprakelijk stellen? Door te kiezen voor een ervaren aansprakelijkstelling expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Aansprakelijk stellen

Wanneer u schade hebt geleden door iemand, kan een advocaat van Advocatenkantoren.nl deze persoon aansprakelijk stellen.

Wat gebeurt er voor het aansprakelijk stellen?

Voordat iemand aansprakelijk wordt gesteld, zal de advocaat de zaak helder willen hebben. Het moet natuurlijk wel duidelijk zijn dat iemand echt onrechtmatig heeft gehandeld. Soms is er weliswaar schade opgetreden, maar is dat niet aan een ander toe te rekenen. Niet alle schade kan op iemand anders afgewenteld worden. De advocaat zal bovendien het feitelijke gebeuren juridisch moeten inkleden. De juiste wetsartikelen moeten als grondslag dienen voor de aansprakelijkstelling. Vervolgens moet jurisprudentie uitgeplozen worden om na te gaan hoe de rechter in vergelijkbare gevallen heeft geoordeeld.

Wie betaalt de kosten voor het aansprakelijk stellen?

Wanneer een procedure is aangevangen, betaalt de verliezer een deel van de kosten van de winnende partij. Het gaat hier echter om een zogenaamde forfaitaire vergoeding. Er wordt een bepaald bedrag vastgesteld aan de hand van het financiële belang van de zaak, en voor bepaalde proceshandelingen wordt een aantal punten toegekend. Uiteindelijk krijgt u het aantal punten maal het vastgestelde bedrag uitgekeerd, maar dit is vrijwel nooit voldoende om de werkelijk gemaakte kosten te vergoeden. De partij die in het gelijk wordt gesteld, zal dus altijd een deel van de kosten zelf moeten dragen.

Deskundige aansprakelijkheidsrecht advocaat nodig?

Als u denkt een aansprakelijk stellen advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het aansprakelijk stellen van derden en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het aansprakelijkheidsrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van aansprakelijkstelling specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige aansprakelijk stellen advocaten.

Kom in contact met een specialist die u kan helpen bij het aansprakelijk stellen

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De aansprakelijk stellen advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN