3 sociaal zekerheidsrecht advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Maurice Stassen Specialist
Maurice Stassen
Linssen cs Advocaten
Willem II Straat 29A, 5038 BA, Tilburg
Profiel Contact 200,00 p/u
Marc Houben
Marc Houben
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 275,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Sociaal zekerheidsrecht advocaten

GESPECIALISEERDE SOCIAAL ZEKERHEIDSRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat sociaal zekerheidsrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten sociaal zekerheidsrecht.

Advocaat sociaal zekerheidsrecht

Heeft u te maken met het sociaal zekerheidsrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde sociaal zekerheidsrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met sociaal zekerheidsrecht als expertise. Het sociaal zekerheidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het sociaal zekerheidsrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van sociaal zekerheidsrecht.

Wat is sociaal zekerheidsrecht?

Het sociaal zekerheidsrecht valt enigszins samen met het sociaal recht. Het sociaal zekerheidsrecht is het geheel van wet- en regelgeving op het gebied van sociale zekerheid. Denk daarbij aan de rechten en plichten van iedereen die een beroep doet op de sociale zekerheid. Dat zijn dus in de eerste plaats werknemers, maar ook werkgevers, arbeidsongeschikten, zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers), werklozen en ouderen. Wanneer iemand gedurende langere of kortere tijd niet kan werken, dan komt hij of zij in een sociaal vangnet en dan wordt dus het sociaal zekerheidsrecht van toepassing.

Complexe wetgeving

Het sociaal zekerheidsrecht is enorm complex. Er is veel wet- en regelgeving die bovendien ook nog eens zeer veranderlijk is. Elk kabinet drukt veelal zijn eigen stempel op het sociale zekerheidsrecht en dat is dan ook goed te merken aan de veranderende regels. Een gespecialiseerd advocaat wordt gedurende elk jaar bijgeschoold en daarmee op de hoogte gebracht van veranderingen in het recht. Zodoende kan de advocaat de veranderingen bijhouden, uw situatie goed beoordelen en u van een goed advies voorzien.

Niet eens met een besluit in het sociaal zekerheidsrecht?

Het kan zijn dat de overheid iets besluit waar u het niet mee eens bent. Misschien bent u arbeidsgeschikt verklaard terwijl u zelf meent echt niet te kunnen werken. Of uw uitkering is om wat voor reden dan ook stopgezet terwijl u het daar niet mee eens bent. Er zijn tal van conflicten mogelijk en een advocaat van Advocatenkantoren.nl die in het sociaal zekerheidsrecht is gespecialiseerd, zal u graag met raad en daad terzijde staan als er een geschil bestaat.

Advocaat sociaal zekerheidsrecht nodig?

Op deze pagina treft u een compleet overzicht van sociaal zekerheidsrecht specialisten. Voor een goede match met een sociaal zekerheidsrecht advocaat, kunt u een regio selecteren om zo uitsluitend advocaten te vinden die actief zijn binnen de gekozen regio. Via Advocatenkantoren.nl kunt u uw rechtszaak en/of rechtsvraag doorsturen naar de gekozen advocaat. Staan er geen advocaten vermeld op deze pagina of kunt u geen keuze maken tussen de advocaten? Vult u dan het helpdesk formulier in! Zodra uw aanvraag is ontvangen, zullen onze juridische medewerkers uw aanvraag beoordelen. Tijdens de beoordeling kan het zijn dat er aanvullende informatie is vereist. Verificatie van algemene en ontbrekende gegevens zal telefonisch plaatsvinden. Houdt u er dan ook rekening mee dat u gebeld kunt worden. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag of rechtsvraag te beoordelen en u verder te informeren over het proces van in contact komen met een sociaal zekerheidsrecht advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren sociaal zekerheidsrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend sociaal zekerheidsrecht advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •