•  
     

4 sociaal zekerheidsrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Armin Karimi Specialist
Armin Karimi
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Paul van Putten Specialist
Paul van Putten
Cleerdin & Hamer Advocaten
Paternosterstraat 4a, 1811 KG, Alkmaar
Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Sociaal zekerheidsrecht advocaten

GESPECIALISEERDE SOCIAAL ZEKERHEIDSRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat sociaal zekerheidsrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten sociaal zekerheidsrecht.

Advocaat sociaal zekerheidsrecht

Heeft u te maken met het sociaal zekerheidsrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde sociaal zekerheidsrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met sociaal zekerheidsrecht als expertise. Het sociaal zekerheidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het sociaal zekerheidsrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van sociaal zekerheidsrecht.

Wat is sociaal zekerheidsrecht?

Het sociaal zekerheidsrecht valt enigszins samen met het sociaal recht. Het sociaal zekerheidsrecht is het geheel van wet- en regelgeving op het gebied van sociale zekerheid. Denk daarbij aan de rechten en plichten van iedereen die een beroep doet op de sociale zekerheid. Dat zijn dus in de eerste plaats werknemers, maar ook werkgevers, arbeidsongeschikten, zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers), werklozen en ouderen. Wanneer iemand gedurende langere of kortere tijd niet kan werken, dan komt hij of zij in een sociaal vangnet en dan wordt dus het sociaal zekerheidsrecht van toepassing.

Complexe wetgeving

Het sociaal zekerheidsrecht is enorm complex. Er is veel wet- en regelgeving die bovendien ook nog eens zeer veranderlijk is. Elk kabinet drukt veelal zijn eigen stempel op het sociale zekerheidsrecht en dat is dan ook goed te merken aan de veranderende regels. Een gespecialiseerd advocaat wordt gedurende elk jaar bijgeschoold en daarmee op de hoogte gebracht van veranderingen in het recht. Zodoende kan de advocaat de veranderingen bijhouden, uw situatie goed beoordelen en u van een goed advies voorzien.

Niet eens met een besluit in het sociaal zekerheidsrecht?

Het kan zijn dat de overheid iets besluit waar u het niet mee eens bent. Misschien bent u arbeidsgeschikt verklaard terwijl u zelf meent echt niet te kunnen werken. Of uw uitkering is om wat voor reden dan ook stopgezet terwijl u het daar niet mee eens bent. Er zijn tal van conflicten mogelijk en een advocaat van Advocatenkantoren.nl die in het sociaal zekerheidsrecht is gespecialiseerd, zal u graag met raad en daad terzijde staan als er een geschil bestaat.

Advocaat sociaal zekerheidsrecht nodig?

De vertoonde sociaal zekerheidsrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het sociaal zekerheidsrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de sociaal zekerheidsrecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat sociaal zekerheidsrecht.

Advocaten en advocatenkantoren sociaal zekerheidsrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren sociaal zekerheidsrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde sociaal zekerheidsrecht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN