•  
     

9 projectontwikkelingsovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Manuela Delnoy-Garske Specialist
Roxy de Weijer Specialist
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Projectontwikkelingsovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE PROJECTONTWIKKELINGSOVEREENKOMST ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde projectontwikkelingsovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten projectontwikkelingsovereenkomst.

Advocaat projectontwikkelingsovereenkomst

Heeft u te maken met een projectontwikkelingsovereenkomst en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde projectontwikkelingsovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met projectontwikkelingsovereenkomsten als expertise. Het vastgoedrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot projectontwikkelingsovereenkomsten. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een projectontwikkelingsovereenkomst.

Wat is een projectontwikkelingsovereenkomst?

Behalve projectontwikkelaars zelf, hebben uiteraard ook gemeenten belangen bij het juist uitvoeren van het plan van een projectontwikkelaar. De komst van een groot aantal nieuwe woningen kan een nieuwe impuls geven aan de gemeente. De gemeente kan nieuwe bewoners begroeten, waardoor de gemeente vitaler kan worden dan ze al is. Het tegenovergestelde kan echter ook waar zijn: een gemeente kan soms helemaal niet zitten te wachten op de uitvoering van een plan van een projectontwikkelaar omdat er naar huns inziens teveel nadelen aan zijn verbonden. In ieder geval is wel duidelijk geworden dat gemeenten ook zo hun belangen hebben bij een projectontwikkeling. Om die reden kan een projectontwikkelingsovereenkomst worden opgesteld, waarin alle afspraken tussen gemeente en projectontwikkelaar worden vastgelegd.

Niet naleven van de projectontwikkelingsovereenkomst

Het komt nogal eens voor dat de gemeente besluit een gesloten projectontwikkelingsovereenkomst niet verder na te leven. Dat kan bijvoorbeeld het resultaat zijn van de veranderde politieke kleur van de gemeenteraad, of door een onverwacht groot verzet door de lokale bevolking. De projectontwikkelaar kan daardoor fors gedupeerd zijn, waardoor mogelijk schadevergoeding in beeld komt.

Tijdig inschakelen van juridische hulp is essentieel

Het is van groot belang dat bij geschillen tijdig juridische hulp van bijvoorbeeld Advocatenkantoren.nl wordt ingeschakeld. Door te lang te wachten kan het zijn dat belangrijke stappen niet meer genomen kunnen worden, bijvoorbeeld omdat termijnen verstreken zijn. Juist in het bestuursrecht zijn die termijnen van groot belang. Onderneem daarom tijdig actie en schakel zo spoedig mogelijk een ervaren advocaat in.

Advocaat projectontwikkelingsovereenkomst nodig?

De vertoonde projectontwikkelingsovereenkomst specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in projectontwikkelingsovereenkomsten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de projectontwikkelingsovereenkomst advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat projectontwikkelingsovereenkomst.

Advocaten en advocatenkantoren projectontwikkelingsovereenkomst

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren projectontwikkelingsovereenkomst op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde projectontwikkelingsovereenkomst advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN