17 projectontwikkelingsovereenkomst advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Koen Wanders Specialist
Koen Wanders
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam
Faya Amien
Faya Amien
Forsyte Advocaten
Admiraliteitskade 72, 3063 ED, Rotterdam
Profiel Contact 225,00 p/u
Roxy de Weijer Specialist
Roxy de Weijer
NIVOX Advocaten
Boerhaavelaan 40, 2713 HX, Zoetermeer
Profiel Contact 265,00 p/u
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 225,00 p/u
Jochem van den Bosch Specialist
Kurmi Peters
Kurmi Peters
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 180,00 p/u

Projectontwikkelingsovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE PROJECTONTWIKKELINGSOVEREENKOMST ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde projectontwikkelingsovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten projectontwikkelingsovereenkomst.

Advocaat projectontwikkelingsovereenkomst

Wilt u een projectontwikkelingsovereenkomst opstellen of wijzigen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met projectontwikkelingsovereenkomsten als expertise. Het vastgoedrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot projectontwikkelingsovereenkomsten. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een projectontwikkelingsovereenkomst.

Wat is een projectontwikkelingsovereenkomst?

Behalve projectontwikkelaars zelf, hebben uiteraard ook gemeenten belangen bij het juist uitvoeren van het plan van een projectontwikkelaar. De komst van een groot aantal nieuwe woningen kan een nieuwe impuls geven aan de gemeente. De gemeente kan nieuwe bewoners begroeten, waardoor de gemeente vitaler kan worden dan ze al is. Het tegenovergestelde kan echter ook waar zijn: een gemeente kan soms helemaal niet zitten te wachten op de uitvoering van een plan van een projectontwikkelaar omdat er naar huns inziens teveel nadelen aan zijn verbonden. In ieder geval is wel duidelijk geworden dat gemeenten ook zo hun belangen hebben bij een projectontwikkeling. Om die reden kan een projectontwikkelingsovereenkomst worden opgesteld, waarin alle afspraken tussen gemeente en projectontwikkelaar worden vastgelegd.

Niet naleven van de projectontwikkelingsovereenkomst

Het komt nogal eens voor dat de gemeente besluit een gesloten projectontwikkelingsovereenkomst niet verder na te leven. Dat kan bijvoorbeeld het resultaat zijn van de veranderde politieke kleur van de gemeenteraad, of door een onverwacht groot verzet door de lokale bevolking. De projectontwikkelaar kan daardoor fors gedupeerd zijn, waardoor mogelijk schadevergoeding in beeld komt.

Tijdig inschakelen van juridische hulp is essentieel

Het is van groot belang dat bij geschillen tijdig juridische hulp van bijvoorbeeld Advocatenkantoren.nl wordt ingeschakeld. Door te lang te wachten kan het zijn dat belangrijke stappen niet meer genomen kunnen worden, bijvoorbeeld omdat termijnen verstreken zijn. Juist in het bestuursrecht zijn die termijnen van groot belang. Onderneem daarom tijdig actie en schakel zo spoedig mogelijk een ervaren advocaat in.

Advocaat projectontwikkelingsovereenkomst nodig?

Op deze pagina treft u een compleet overzicht van projectontwikkelingsovereenkomst specialisten. Voor een goede match met een projectontwikkelingsovereenkomst advocaat, kunt u een regio selecteren om zo uitsluitend advocaten te vinden die actief zijn binnen de gekozen regio. Via Advocatenkantoren.nl kunt u uw rechtszaak en/of rechtsvraag doorsturen naar de gekozen advocaat. Staan er geen advocaten vermeld op deze pagina of kunt u geen keuze maken tussen de advocaten? Vult u dan het helpdesk formulier in! Zodra uw aanvraag is ontvangen, zullen onze juridische medewerkers uw aanvraag beoordelen. Tijdens de beoordeling kan het zijn dat er aanvullende informatie is vereist. Verificatie van algemene en ontbrekende gegevens zal telefonisch plaatsvinden. Houdt u er dan ook rekening mee dat u gebeld kunt worden. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag of rechtsvraag te beoordelen en u verder te informeren over het proces van in contact komen met een projectontwikkelingsovereenkomst advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren projectontwikkelingsovereenkomst

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend projectontwikkelingsovereenkomst advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN