•  
     

28 penitentiair recht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Penitentiair recht advocaten

GESPECIALISEERDE PENITENTIAIR RECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde penitentiair recht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde strafrecht advocaten.

Advocaat penitentiair recht

Krijgt u te maken met het penitentiair recht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het detentierecht als expertise. Het detentierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning in het penitentiair recht.

Wat is penitentiair recht?

In het penitentiair recht zijn de regels opgenomen die verband houden met de uitvoering van maatregelen en straffen. Deze regels gelden wanneer iemand is gedetineerd, dus vast zit in een huis van bewaring, een penitentiaire inrichting (in de volksmond ook wel gevangenis genoemd) of in een tbs instelling.

Oneens met beslissingen

De gevangenisdirecteur kan tal van beslissingen nemen die verband houden met de uitvoering van door de rechter opgelegde straffen en maatregelen. Het kan uiteraard gebeuren dat een gedetineerde zich daarmee niet kan verenigen en bezwaar wil indienen tegen de beslissing. Een strafrechtadvocaat zal veelal ook gespecialiseerd zijn in het penitentiair recht, omdat deze rechtsgebieden veelal verband houden met elkaar. Op die manier kunt u in de gehele tijdlijn van een strafprocedure en de daarop volgende penitentiaire geschillen dezelfde advocaat houden, dat is vaak wel zo prettig.

Haast is geboden

Het is ten zeerste aan te raden om direct een advocaat te benaderen wanneer u het niet eens bent met een u aangaande beslissing. Vaak is de termijn om in beklag te gaan erg kort, namelijk zeven dagen. Bent u te laat met het beklag, dan is er geen mogelijkheid meer om over de beslissing te klagen. Geld hoeft in de meeste gevallen geen beletsel te zijn, omdat sprake kan zijn van gefinancierde rechtsbijstand. Neem daarom in geval van een geschil zo spoedig mogelijk contact op met één van de ervaren advocaten van Advocatenkantoren.nl.

Penitentiair recht advocaat nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het penitentiair recht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren penitentiair recht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde penitentiair recht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN