•  
     

6 materieel strafrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Paul Verweijen Specialist
Paul Verweijen
Cleerdin & Hamer Advocaten
Oudehoofdplein 4, 3011 TM, Rotterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht
  • "Voorop staat dat elke verdachte de best mogelijke rechtsbijstand mag verwachten. "
Desiree de Jonge Specialist
Desiree de Jonge
Cleerdin & Hamer Advocaten
Oudehoofdplein 4, 3011 TM, Rotterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht, Cassatierecht
  • "In het bijstaan bij zware, georganiseerde misdaadzaken ben ik een unieke en betrouwbare raadsvrouw."
Wilma van Veldhuizen Specialist
Wilma van Veldhuizen
Fleuren Van Veldhuizen Advocaten
Roggestraat 111, 7311CC, Apeldoorn
Rianne Maliepaard Specialist
Rianne Maliepaard
Advocatenkantoor Maliepaard
Middenburcht 136, 3452 MT, Vleuten
Profiel Contact 160,00 p/u
Rob Wortelboer Specialist
Rob Wortelboer
Cleerdin & Hamer Advocaten
Paternosterstraat 4a, 1811 KG, Alkmaar
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Materieel strafrecht advocaten

GESPECIALISEERDE MATERIEEL STRAFRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat materieel strafrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten materieel strafrecht.

Advocaat materieel-strafrecht

Heeft u te maken met het materieel strafrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde materieel strafrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met materieel strafrecht als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in materieel strafrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van materieel strafrecht.

Wat is materieel strafrecht?

Het Nederlandse strafrecht kan verdeeld worden in twee gebieden: het formeel strafrecht en het materieel strafrecht.

Het verschil tussen formeel en materieel strafrecht

Eigenlijk is het onderscheid tussen formeel en materieel strafrecht helemaal niet zo ingewikkeld. Het formeel strafrecht ziet op alle procedures die omtrent het proces van een verdachte gevolgd moeten worden, terwijl het materieel strafrecht alle strafbaarstellingen bevat. Zo zal de bepaling dat moord bestraft moet worden onder het materieel strafrecht vallen, terwijl het recht om door een advocaat bijgestaan te worden onder het formeel strafrecht valt.

Advocaat in materieel strafrecht

Elke strafrechtadvocaat zal zowel in het formele als in het materiële strafrecht bekwaam zijn. Een advocaat moet natuurlijk weten wat de rechten van de verdachten zijn, die liggen veelal vast in het formele strafrecht, maar ook wat precies een strafbare gedraging is, iets dat in het materieel strafrecht vast is gelegd. De advocaten van Advocatenkantoren.nl staan u daarom graag bij wanneer u verdacht wordt van een strafbaar feit. De advocaat zal uw zaak bepleiten en er op toezien dat uw rechten worden nageleefd. Uiteraard adviseert de advocaat u, voert hij of zij overleg over de proceshouding en wordt u op de hoogte gehouden van de stappen in het proces.

Advocaat materieel strafrecht nodig?

De vertoonde materieel strafrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in materieel strafrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de materieel strafrecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat materieel strafrecht.

Advocaten en advocatenkantoren materieel strafrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren materieel strafrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde materieel strafrecht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN