•  
     

26 formeel strafrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Formeel strafrecht advocaten

GESPECIALISEERDE FORMEEL STRAFRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat formeel strafrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten formeel strafrecht.

Advocaat formeel strafrecht

Heeft u te maken met het formeel strafrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde formeel strafrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met formeel strafrecht als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in formeel strafrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van formeel strafrecht.

Wat is formeel strafrecht?

We kunnen het strafrecht verdelen in twee deelgebieden: het formele strafrecht en het materiële strafrecht. In het materiële strafrecht worden alle strafbaarstellingen beschreven. Daarin staat dus precies wat je niet mag doen en onder welke uitzonderingen je iets wel mag doen. De meeste materiële bepalingen staan in het Wetboek van Strafrecht, maar er zijn andere wetten waar ook bepalingen in staan (de Wet Wapens en Munitie en de Wegenverkeerswet 1994 bijvoorbeeld).

Wat staat er in het formeel strafrecht?

In het formele strafrecht staat precies hoe een proces moet verlopen. Het gaat dus daar niet om welke handelingen verboden zijn en welke straf op een bepaald delict staat, maar puur het procesrechtelijke deel. Een groot deel van deze bepalingen staat in het Wetboek van Strafvordering. Hier staat dus precies in onder welke omstandigheden de politie mag tappen, hoe het horen van getuigen en deskundigen moet verlopen, enzovoorts.

Advocaat formeel strafrecht

De strafrechtadvocaten in Nederland hebben allemaal veel kennis van zowel het materiële als het formele strafrecht. Ook met een vraag over het formeel strafrecht kun je dus terecht bij een van de ervaren strafrechtadvocaten die je op Advocatenkantoren.nl vindt. Dat is wel zo makkelijk als je advies of verdediging nodig hebt; de advocaten kennen zowel het formele als het materiële recht.

Advocaat formeel strafrecht nodig?

De vertoonde formeel strafrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in formeel strafrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de formeel strafrecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat formeel strafrecht.

Advocaten en advocatenkantoren formeel strafrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren formeel strafrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde formeel strafrecht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN