2 financiële delicten advocaten
IN HAARLEM GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Richard van der Weide Specialist
Richard van der Weide
Advocatenkantoor Van der Weide
Johannes Verhulststraat 113-hs, 1071 MZ, Amsterdam
Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Financiële delicten advocaten Haarlem

GESPECIALISEERDE FINANCIËLE DELICTEN ADVOCATEN HAARLEM

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat financiële delicten in Haarlem? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten financiële delicten in Haarlem.

Advocaat financiële delicten Haarlem

Financiële delicten specialisten Haarlem

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde financiële delicten advocaten in Haarlem. De financieel delict experts in Haarlem zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het strafrecht. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in financiële delicten. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van financiële delicten advocaten in Haarlem, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle financieel delict vraagstukken waar u in de dagelijkse praktijk mee te maken kunt krijgen.

Wat zijn financiële delicten?

Het financiële strafrecht is een deelgebied van het strafrecht waaronder een heel scala aan delicten kan vallen. Over het algemeen zal het gaan om delicten waarbij geld en onderneming samenvallen met het strafrecht. U kunt dus denken aan fraude met aandelen, fraude met faillissementen, fraude met de jaarcijfers, valsheid in geschrifte, witwassen, en ga zo maar door.

Verdacht van een financieel delict

Wanneer u verdacht wordt van een financieel delict, is het zaak snel een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen. U wordt met raad en daad terzijde gestaan; de advocaat zal u adviseren omtrent de te nemen stappen en aangeven wat de kansen en mogelijkheden zijn. De advocaat zal uiteraard uw zaak bepleiten, mocht het zover komen.

Zeer divers rechtsgebied

Behalve strafrechtelijke vervolging, kan het zijn dat er bestuursrechtelijke sancties worden opgelegd. Te denken valt aan een bestuurlijke boete of aan tijdelijke sluiting van het bedrijf. Bovendien kunt u te maken krijgen met de fiscus en met de FIOD. Kortom: er komen tal van nieuwe dimensies om de hoek kijken bij financiële delicten, waardoor expertise zeker gewenst is. Schakel daarom een deskundig advocaat in voor de beste resultaten. Uiteraard kunt u ook een advocaat in Haarlem inschakelen wanneer u niet verdacht bent van een delict maar wel graag wil weten of u alles volgens de regels doet.

Advocaat financiële delicten in Haarlem nodig?

Financiële delicten advocaten of advocatenkantoren in Haarlem kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het financiële delicten zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een financieel delict expert in Haarlem voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een financiële delicten advocaat in Haarlem

Advocatenkantoren.nl biedt verschillende manieren om in contact te komen met uw gewenste financieel delict advocaat. Stel een rechtsvraag, neem telefonisch contact op of stuur uw rechtszaak direct door naar de gewenste advocaat. De advocaat zal vervolgens hierop reageren en daarna kiest u er zelf voor om met de advocaat in zee te gaan. De aangesloten financiële delicten kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Haarlem. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren financiële delicten op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten financiële delicten in Haarlem. Neem direct contact op met een financieel delict specialist uit Haarlem.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •