13 advocaten
IN ALPHEN AAN DEN RIJN GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Hilde van Uffelen-van der Burg Specialist
Hilde van Uffelen-van der Burg
NIVOX Advocaten
Boerhaavelaan 40, 2713 HX, Zoetermeer
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht
  • "Deskundig, betrokken en praktisch."
Profiel Contact 250,00 p/u
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Roxy de Weijer Specialist
Roxy de Weijer
NIVOX Advocaten
Boerhaavelaan 40, 2713 HX, Zoetermeer
Profiel Contact 250,00 p/u
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Morgane Veenhuijzen Specialist
Morgane Veenhuijzen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht
  • "It is easier to rule a nation, than to raise 4 children"
Profiel Contact 225,00 p/u
Henk Dekker
Henk Dekker
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Theo Gommer
Theo Gommer
Gommer & Partners Pensioen Advocaten
Saal van Zwanenbergweg 25, 5026 RM, Tilburg (Landelijk actief)
  • Rechtsgebieden: Pensioenrecht
  • "Als u een zeer professionele en ‘stevige’ advocaat wilt!"
Profiel Contact 390,00 p/u
Danish Siddiqui
Danish Siddiqui
Forsyte Advocaten
Vredehofweg 70, 3062 ES, Rotterdam
Profiel Contact 275,00 p/u
Linda Evers
Linda Evers
Gommer & Partners Pensioen Advocaten
Saal van Zwanenbergweg 25, 5026 RM, Tilburg (Landelijk actief)
  • Rechtsgebieden: Pensioenrecht
  • "Pensioen; belangrijk voor iedereen (werkgever - werknemer - partners), maar vaak onderschat."
Profiel Contact 390,00 p/u
Greetje Fimerius Specialist
Greetje Fimerius
Maasdam Broers Fischer Advocaten
Laan van Vredenoord 19, 2289 DA, Rijswijk (Landelijk actief)
Henny van den Hurk Specialist
Henny van den Hurk
Gommer & Partners Pensioen Advocaten
Saal van Zwanenbergweg 25, 5026 RM, Tilburg (Landelijk actief)
  • Rechtsgebieden: Pensioenrecht
  • "Gespecialiseerd in het pensioenrecht in alle facetten"
Profiel Contact 390,00 p/u

Advocatenkantoor Alphen aan den Rijn

GESPECIALISEERDE ADVOCATEN ALPHEN AAN DEN RIJN

Advocaat Alphen aan den Rijn

Heeft u een advocaat of advocatenkantoor in Alphen aan den Rijn nodig voor rechtshulp? Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een ruime keuze aan advocatenkantoren en advocaten werkzaam in Alphen aan den Rijn en omgeving. De advocatenkantoren en advocaten die zijn aangesloten bij Advocatenkantoren.nl helpen particulieren, bedrijven en instellingen indien ze juridische problemen ondervinden. Selecteer de gewenste advocaat in Alphen aan den Rijn en stuur uw aanvraag direct door.

Wat doet een advocatenkantoor voor u?

Advocaten of advocatenkantoren in Alphen aan den Rijn kunnen u van juridisch advies voorzien of helpen bij het voeren en voorbereiden van een rechtszaak. Op een advocatenbureau in Alphen aan den Rijn werken vaak advocaten die gespecialiseerd zijn in een diverse rechtsgebieden. De meest voorkomende rechtsgebieden zijn:

Elke advocaat heeft vaak zijn of haar eigen specialisme. Doordat een rechtsgebied vaak erg complex is, is er geen enkele advocaat die in elk rechtsgebied volledig op de hoogte is van de huidige wet- en regelgeving. Het is daarom zaak om een advocaat te zoeken die zich heeft gespecialiseerd in het rechtsgebied waar uw geschil zich afspeelt. Dat is ook direct de reden waarom Advocatenkantoren.nl de advocaten heeft ingedeeld per rechtsgebied. U weet dan immers zeker dat een advocaat binnen een bepaald rechtsgebied gespecialiseerd is en voldoende kennis en kunde in huis heeft om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren of om uw zaak te behandelen.

Via het uitgebreide profiel van betreffende advocaat komt u meer te weten over de specialisaties van de advocaat. Zo kunt u zelf de advocaten binnen het rechtsgebied vergelijken en de keuze maken welke advocaat het best bij u past. Mocht blijken dat de door u gekozen advocaat toch niet de beste match is, zullen wij u hierover informeren en doorverwijzen naar een geschikte advocaat in Alphen aan den Rijn.

Doordat Advocatenkantoren.nl enkel advocatenkantoren en advocaten weergeeft, weet u zeker dat de advocaat in staat is om uw zaak op te pakken. U mag immers vertegenwoordigd worden door een raadsman en alleen een advocaat heeft die bevoegdheid. U treft dan ook geen juristen op ons juridisch platform aan.

Welke advocaat kiest u van een advocatenkantoor?

Binnen een advocatenkantoor zijn vaak meerdere advocaten werkzaam. Het is zaak om een advocaat uit te kiezen die goed aansluit bij uw zaak of probleem. Mocht u twijfelen over de deskundigheid van een advocaat in Alphen aan den Rijn, dan kunt u uiteraard alsnog met hem of haar contact opnemen. Vaak is een advocaat in meerdere rechtsgebieden gespecialiseerd, maar is het voor mensen zonder juridische kennis lastig te begrijpen waar precies de grenzen en verschillen liggen. Een advocaat of onze juridisch medewerker kan u daar uiteraard goed bij helpen. De advocaat is er immers voor u en is er om uw belangen te behartigen. Eventueel kan de advocaat u doorsturen naar een collega of de zaak samen met een collega oppakken. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren over welke advocaat het meest geschikt is voor uw zaak. Vult u hiervoor het helpdesk formulier in, zodat wij u verder op weg kunnen helpen in Alphen aan den Rijn.

Hoe kiest u een advocaat?

Het vinden van een geschikte advocaat kan moeilijk zijn. Gelukkig kunt u op Advocatenkantoren.nl eenvoudig advocaten bij u in de buurt vinden. Dit doet u als volgt.

1. Zoeken op rechtsgebied of onderwerp

In de zoekbox voert u het rechtsgebied of onderwerp in waarvoor u een advocaat zoekt. Mocht het rechtsgebied of onderwerp niet herkend worden, is het raadzaam om op een algemenere term te zoeken.

2. Kies de gewenste stad

Hier selecteert u de stad waar u woont, werkt of waar het geschil zich afspeelt.

3. Bekijk welke advocaten werkzaam zijn in uw gewenste rechtsgebied en regio

Op de resultatenpagina krijgt u een overzicht te zien van advocaten die zich hebben gespecialiseerd in het rechtsgebied en regio. Elke advocaat heeft een persoonlijk profiel waar u aanvullende informatie kunt vinden over de betreffende advocaat.

4. In contact komen met een advocaat

Ten slotte selecteert u de gewenste advocaat uit het overzicht en neemt u via het formulier contact op. Uw aanvraag zal dan worden beoordeeld door één van onze medewerkers. Mochten wij aanvullende vragen hebben of onduidelijkheden zien in de aanvraag, zullen wij telefonisch contact met u opnemen om uw contactverzoek te bespreken. Als wij geen verdere vragen hebben, zullen wij uw contactverzoek doorsturen naar de advocaat. De advocaat zal vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen om de zaak verder inhoudelijk te bespreken en u adviseren over de te nemen stappen.

Met deze werkwijze willen wij u een zo goed mogelijke service bieden voor uw juridisch geschil, vraag of rechtszaak.

Advocatenkantoor of advocaat Alphen aan den Rijn nodig?

Op Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocaten in Alphen aan den Rijn. Door uitsluitend beëdigde advocaten te tonen bent u verzekerd van de beste juridische ondersteuning. Zo kunt u bij Advocatenkantoren.nl terecht voor al uw juridische vraagstukken en zullen wij proberen u zo goed op weg te helpen in de soms complexe materie. Vaak is snel contact gewenst. Wij streven er dan ook naar om u zo snel mogelijk in contact te brengen met een advocaat in Alphen aan den Rijn.

Het voordeel van het kiezen voor een advocaat uit uw regio is dat de advocaat bij u thuis of op het werk langs kan komen. Daarbij is het praktischer bij zittingen die veelal in de buurt van de cliënt of de advocaat plaatsvinden. Het voorkomt dat één van beiden ver moet reizen, waardoor onnodige kosten en reistijd worden voorkomen.

Uiteraard staat het u vrij om elke gewenste advocaat op onze website te benaderen.

Advocaten en advocatenkantoren Alphen aan den Rijn

Op deze pagina vindt u het complete overzicht van bij Advocatenkantoren.nl aangesloten advocaten en advocatenkantoren in Alphen aan den Rijn.

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN