18 zedenzaken advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Tom Gijsberts
Tom Gijsberts
Meijers Canatan Advocaten
Herengracht 478, 1017 CB, Amsterdam
Kerem Canatan Specialist
Kerem Canatan
Meijers Canatan Advocaten
Herengracht 478, 1017 CB, Amsterdam
Katinka Bovens
Katinka Bovens
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 250,00 p/u
Kaylee Meijer
Kaylee Meijer
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 180,00 p/u
Richard van der Weide Specialist
Richard van der Weide
Advocatenkantoor Van der Weide
Johannes Verhulststraat 113-hs, 1071 MZ, Amsterdam
Paul Logemann Specialist
Paul Logemann
Advocatenkantoor Logemann
Balthasar Bekkerwei 104, 8914 BE, Leeuwarden
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 175,00 p/u
Michael Berndsen Specialist
Michael Berndsen
Meijers Canatan Advocaten
Herengracht 478, 1017 CB, Amsterdam
Clarice Stenger Specialist
Clarice Stenger
Meijers Canatan Advocaten
Evert van de Beekstraat 1-104, 1118 CL, Schiphol
Paul van Jaarsveld Specialist
Paul van Jaarsveld
Meijers Canatan Advocaten
Hereplein 3, 9711 GA , Groningen
Maurice Stassen Specialist
Maurice Stassen
Linssen cs Advocaten
Willem II Straat 29A, 5038 BA, Tilburg
Profiel Contact 200,00 p/u
Eric Steller Specialist
Eric Steller
Meijers Canatan Advocaten
Evert van de Beekstraat 1-104, 1118 CL, Schiphol

Zedenzaken advocaten

GESPECIALISEERDE ZEDENZAKEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in zedenzaken? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde zedenzaak advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat zedenzaak

Heeft u te maken met een zedenzaak en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met zedenzaken als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in zedenzaken. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een zedenzaak.

Wat zijn zedenzaken?

Het begrip ‘zedenzaken’ is een verzamelnaam voor diverse misdrijven. Het gaat om misdrijven die met seksualiteit te maken hebben. Te denken valt bijvoorbeeld aan aanranding, verkrachting, ontucht of het bezitten of vervaardigen van kinderporno.

Verdachten in zedenzaken

Wanneer iemand verdacht wordt in een zedenzaak, zal hij of zij veelal een uitnodiging krijgen om op het politiebureau verhoord te worden. Wanneer het om een ernstig misdrijf gaat, zal er geen uitnodiging komen en zal de verdachte aangehouden worden. De verdachte doet er goed aan om voor hij naar het politiebureau gaat, een advocaat in de arm te nemen. De advocaat zal u informatie geven over de gang van zaken tijdens het verhoor en zal u helpen bij het afleggen van een verklaring. Doorgaans zal een advocaat u adviseren zich te beroepen op uw zwijgrecht zodat de advocaat de tijd heeft om zich in het dossier in te lezen.

Ten onrechte aangifte van zedenzaak gedaan

Het gebeurt nogal eens dat er een valse aangifte wordt gedaan in een zedenzaak. Iemand kan achteraf spijt hebben van een seksuele ontmoeting terwijl dat op het moment zelf wel vrijwillig was. Ook in deze gevallen is het belangrijk om een goede advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen die uw belangen zo optimaal mogelijk kan behartigen.

Zedenzaken advocaat nodig?

De vertoonde zedenzaak specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in zedenzaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de zedenzaken advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren zedenzaak

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk zedenzaak advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend zedenzaak advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN