•  
     

26 zedenzaken advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Zedenzaken advocaten

GESPECIALISEERDE ZEDENZAKEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in zedenzaken? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde zedenzaak advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat zedenzaak

Heeft u te maken met een zedenzaak en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met zedenzaken als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in zedenzaken. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een zedenzaak.

Wat zijn zedenzaken?

Het begrip ‘zedenzaken’ is een verzamelnaam voor diverse misdrijven. Het gaat om misdrijven die met seksualiteit te maken hebben. Te denken valt bijvoorbeeld aan aanranding, verkrachting, ontucht of het bezitten of vervaardigen van kinderporno.

Verdachten in zedenzaken

Wanneer iemand verdacht wordt in een zedenzaak, zal hij of zij veelal een uitnodiging krijgen om op het politiebureau verhoord te worden. Wanneer het om een ernstig misdrijf gaat, zal er geen uitnodiging komen en zal de verdachte aangehouden worden. De verdachte doet er goed aan om voor hij naar het politiebureau gaat, een advocaat in de arm te nemen. De advocaat zal u informatie geven over de gang van zaken tijdens het verhoor en zal u helpen bij het afleggen van een verklaring. Doorgaans zal een advocaat u adviseren zich te beroepen op uw zwijgrecht zodat de advocaat de tijd heeft om zich in het dossier in te lezen.

Ten onrechte aangifte van zedenzaak gedaan

Het gebeurt nogal eens dat er een valse aangifte wordt gedaan in een zedenzaak. Iemand kan achteraf spijt hebben van een seksuele ontmoeting terwijl dat op het moment zelf wel vrijwillig was. Ook in deze gevallen is het belangrijk om een goede advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen die uw belangen zo optimaal mogelijk kan behartigen.

Zedenzaken advocaat nodig?

De vertoonde zedenzaak specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in zedenzaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de zedenzaak advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende zedenzaak advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren zedenzaak

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk zedenzaak advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde zedenzaken advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN