0 vreemdelingenrecht advocaten
IN DEN HAAG GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op met de helpdesk van advocatenkantoren.nl


  •  
     

Vreemdelingenrecht advocaten Den Haag

GESPECIALISEERDE VREEMDELINGENRECHT ADVOCATEN DEN HAAG

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat vreemdelingenrecht in Den Haag? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten vreemdelingenrecht in Den Haag.

Advocaat vreemdelingenrecht Den Haag

Vreemdelingenrecht specialisten Den Haag

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde vreemdelingenrecht advocaten in Den Haag. De vreemdelingenrecht experts in Den Haag zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het vreemdelingenrecht. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het vreemdelingenrecht. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van vreemdelingenrecht advocaten in Den Haag, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle vreemdelingenrecht vraagstukken waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan kunt lopen.

Wat is vreemdelingenrecht?

Een vreemdeling is iemand die niet de Nederlandse nationaliteit bezit. Dat zijn er in Nederland behoorlijk wat. Gelukkig voor die personen hebben zij desondanks wel rechten en zijn ze dus niet vogelvrij. Ze hebben echter ook plichten. Al die rechten en plichten zijn vastgelegd in het vreemdelingenrecht.

Twee peilers in het vreemdelingenrecht

Het vreemdelingenrecht behelst twee peilers. Er is het reguliere vreemdelingenrecht en er is het asielrecht. Het asielrecht heeft betrekking op de procedure van het aanvragen, verkrijgen en afwijzen van asiel. De procedure om een asielaanvraag te beoordelen is uiteraard niet gebaseerd op willekeur. Er wordt gekeken naar tal van factoren, zoals of het land van herkomst veilig is, of de verzoeker in gevaar verkeert, of hij oorlogsmisdrijven heeft gepleegd, en ga zo maar door. Omdat een afwijzing gemotiveerd wordt, kan er een meningsverschil over die afwijzing ontstaan. Daarom kan de vreemdeling bezwaar indienen en in beroep gaan tegen zijn afwijzing.

Zaken in het vreemdelingenrecht

Zoals hierboven al kort gememoreerd zal het in veel zaken gaan over de vermeende onterechte afwijzing van een asielaanvraag. Het kan echter ook gaan om een specifieke behandeling waar u niet tevreden mee bent of een heel ander soort vraagstuk. De ervaren advocaten in Den Haag die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden, denken graag met u mee.

Advocaat vreemdelingenrecht in Den Haag nodig?

Vreemdelingenrecht advocaten of advocatenkantoren in Den Haag kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het vreemdelingenrecht zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een vreemdelingenrecht expert in Den Haag voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een vreemdelingenrecht advocaat in Den Haag

Kom via Advocatenkantoren.nl in contact met uw gewenste vreemdelingenrecht advocaat. Via het profiel van de door u gekozen advocaat kunt u uw aanvraag of vraag doorsturen. Onze juridische medewerkers zullen vervolgens uw aanvraag beoordelen. Mocht er meer informatie vereist zijn, zullen wij telefonisch contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken. In het geval wij niet direct een geschikte advocaat tonen, kunt u via het helpdesk formulier uw zaak aan ons doorsturen. Zodoende kunnen wij u verder kunnen helpen met het vinden van een geschikte advocaat in Den Haag. De aangesloten vreemdelingenrecht kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Den Haag. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren vreemdelingenrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten vreemdelingenrecht in Den Haag. Neem direct contact op met een vreemdelingenrecht specialist uit Den Haag.

Specialismen

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN