•  
     

4 migratierecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Claudia Fischer-Fuhler Specialist
Claudia Fischer-Fuhler
Advocatenkantoor Fischer-Fuhler
Ullevi 13, 7825 SC, Emmen
Sjoerd Thelosen Specialist
Sjoerd Thelosen
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Eva Bezem Specialist
Eva Bezem
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
  • Rechtsgebieden: Vreemdelingenrecht
  • "Zeer creatief, vasthoudend, enthousiast en uiterst grondig in haar werkwijze."
Frederike van Straelen
Frederike van Straelen
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Migratierecht advocaten

GESPECIALISEERDE MIGRATIERECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat migratierecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten migratierecht.

Advocaat migratierecht

Heeft u te maken met het migratierecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde migratierecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met migratierecht als expertise. Het migratierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het migratierecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van migratierecht.

Wat is migratierecht?

Onder het migratierecht komen diverse rechtsgebieden bijeen. Veel zaken zullen te maken hebben met het asielrecht, het vreemdelingenrecht en het nationaliteitsrecht. Ook internationale verdragen kunnen hierbij aan de orde komen, zeker wanneer het gaat om het schenden van mensenrechten.

Diverse vormen in het migratierecht

In het migratierecht kunnen diverse vormen naar voren komen. Uiteraard kan het zijn dat u een visum of paspoort wil aanvragen. Dat is een ingewikkelde procedure waarbij veel regels om de hoek komen kijken. Het is dan ook zaak dat een gespecialiseerde advocaat van Advocatenkantoren.nl zich daar op stort.

Ook kan het zijn dat u een werknemer naar Nederland wil halen. Soms is een werknemer uit het buitenland meer geschikt om een klus in Nederland uit te voeren. Dat is veelal duidelijk het geval bij vertaalwerkzaamheden, maar dat kan uiteraard op andere vakgebieden ook het geval zijn.

Zo zijn er nog diverse mogelijkheden waarop iemand in aanraking kan komen met het migratierecht. Denk bijvoorbeeld aan het verhuizen van een andere lidstaat naar Nederland of het naar Nederland halen van een partner of familielid.

Procedure, bezwaar en beroep in het migratierecht

In het migratierecht bestaan zeer strakke lijnen over hoe de procedure gevoerd moet worden. Er zijn tal van wetten en regels die nageleefd moeten worden en ook de procedure voor bezwaar en beroep is strak vastgelegd. De advocaten die u op onze site vindt, zijn gespecialiseerd in die procedure en kunnen eventueel ook in bezwaar en beroep gaan voor uw zaak.

Advocaat migratierecht nodig?

De vertoonde migratierecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het migratierecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de migratierecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat migratierecht.

Advocaten en advocatenkantoren migratierecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren migratierecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde migratierecht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN