0 vreemdelingenrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op met de helpdesk van advocatenkantoren.nl


  •  
     

Vreemdelingenrecht advocaten

GESPECIALISEERDE VREEMDELINGENRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat vreemdelingenrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten vreemdelingenrecht.

Advocaat vreemdelingenrecht

Heeft u te maken met het vreemdelingenrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde vreemdelingenrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met vreemdelingenrecht als expertise. Het vreemdelingenrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het vreemdelingenrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van vreemdelingenrecht.

Wat is vreemdelingenrecht?

Een vreemdeling is iemand die niet de Nederlandse nationaliteit bezit. Dat zijn er in Nederland behoorlijk wat. Gelukkig voor die personen hebben zij desondanks wel rechten en zijn ze dus niet vogelvrij. Ze hebben echter ook plichten. Al die rechten en plichten zijn vastgelegd in het vreemdelingenrecht.

Twee peilers in het vreemdelingenrecht

Het vreemdelingenrecht behelst twee peilers. Er is het reguliere vreemdelingenrecht en er is het asielrecht. Het asielrecht heeft betrekking op de procedure van het aanvragen, verkrijgen en afwijzen van asiel. De procedure om een asielaanvraag te beoordelen is uiteraard niet gebaseerd op willekeur. Er wordt gekeken naar tal van factoren, zoals of het land van herkomst veilig is, of de verzoeker in gevaar verkeert, of hij oorlogsmisdrijven heeft gepleegd, en ga zo maar door. Omdat een afwijzing gemotiveerd wordt, kan er een meningsverschil over die afwijzing ontstaan. Daarom kan de vreemdeling bezwaar indienen en in beroep gaan tegen zijn afwijzing.

Zaken in het vreemdelingenrecht

Zoals hierboven al kort gememoreerd zal het in veel zaken gaan over de vermeende onterechte afwijzing van een asielaanvraag. Het kan echter ook gaan om een specifieke behandeling waar u niet tevreden mee bent of een heel ander soort vraagstuk. De ervaren advocaten die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden, denken graag met u mee.

Advocaat vreemdelingenrecht nodig?

De vertoonde vreemdelingenrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het vreemdelingenrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uw aanvraag zal vervolgens worden beoordeeld. Onze juridische medewerkers kunnen telefonisch contact met u opnemen om uw zaak te bespreken. Twijfelt u over welke advocaat u moet kiezen of staan er geen advocaten vermeld? Vul dan het helpdesk formulier in, zodat wij u verder kunnen helpen met het vinden van een geschikte advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren vreemdelingenrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren vreemdelingenrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde vreemdelingenrecht advocaten.

Specialismen

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN