•  
     

30 vog verklaring advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laura Mons Specialist
Laura Mons
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Marijke Helmonds
Marijke Helmonds
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Mariska Dorresteijn Specialist
Tessa Hendriks
Tessa Hendriks
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Jacquemain Sondeijker Specialist
Jacquemain Sondeijker
Valkenburgh Advocaten
Wim Duisenbergplantsoen 31, 6221 SE, Maastricht

VOG verklaring advocaten

GESPECIALISEERDE VOG VERKLARING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde VOG verklaring advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde VOG verklaring advocaten.

Advocaat vog verklaring

Heeft u te maken een geschil omtrent uw VOG verklaring (verklaring omtrent goed gedag) of heeft u juridische vragen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde VOG verklaring advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met VOG verklaringen als expertise. Het personen- en familierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een VOG verklaring.

Wat is een VOG verklaring?

Een VOG (verklaring omtrent gedrag) is een verklaring die op verzoek wordt afgegeven aan een persoon wanneer de justitiële documentatie van de persoon geen bezwaar oplevert voor een nieuwe baan. Bij bepaalde functies moet een verklaring omtrent gedrag worden overgelegd op verzoek van de nieuwe werkgever.

Wat houdt een VOG precies in?

Wanneer een sollicitant solliciteert op een functie waarbij het justitiële verleden van belang kan zijn, kan de werkgever de sollicitant vragen een VOG te overleggen. De sollicitant vraagt deze VOG vervolgens aan bij het gemeentehuis. Daartoe geeft hij een specifiek formulier af bij het gemeentehuis; de werkgever heeft op dit formulier aangegeven om wat voor werk het gaat. Vervolgens wordt gekeken of de sollicitant in het verleden met justitie in aanraking is geweest en of dit in de weg kan staan bij de sollicitatie van de sollicitant. Zo zal geen VOG worden afgegeven als de werknemer met geld gaat werken, en in het verleden voor verduistering of witwassen is veroordeeld. Ook zal geen VOG worden afgegeven wanneer iemand voor pedofilie is veroordeeld en op een kinderdagverblijf wil gaan werken.

Geschil omtrent een VOG

Het kan zijn dat er geen VOG wordt afgegeven terwijl u dat wel had verwacht. Soms is dat terecht, soms misschien onterecht. Neem contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl wanneer u actie wil ondernemen naar aanleiding van een VOG. De advocaat zal vervolgens uiteenzetten wat de mogelijkheden hiertoe zijn.

Advocaat VOG verklaring nodig?

De vertoonde VOG verklaring specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in VOG verklaringen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende VOG verklaring advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren VOG verklaring

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde VOG verklaring advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde VOG verklaring advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN