4 verzekeringsrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Amir Adl Rudbordeh
Amir Adl Rudbordeh
Advocatenkantoor Ripcord
Sint Annalaan 60, 6217 KC, Maastricht
Profiel Contact 200,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Lars Vader Specialist
Lars Vader
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 295,00 p/u
Luuk Driegen
Luuk Driegen
DM Advocatuur
Vijverhof 26a, 3734 DB, Den Dolder
Profiel Contact 195,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Verzekeringsrecht advocaten

GESPECIALISEERDE VERZEKERINGSRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat verzekeringsrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten verzekeringsrecht.

Advocaat verzekeringsrecht

Heeft u te maken met het verzekeringsrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde verzekeringsrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met verzekeringsrecht als expertise. Het verzekeringsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het verzekeringsrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van verzekeringsrecht.

Wat is verzekeringsrecht?

Zoals de naam al enigszins doet vermoeden, gaat het verzekeringsrecht over de wet- en regelgeving die bij verzekeringen aan de orde komt. Het gaat dan met name om de rechten en verplichtingen tussen enerzijds verzekeraar en anderzijds verzekeringnemer.

De overeenkomst als belangrijkste uitgangspunt in het verzekeringsrecht

In het verzekeringsrecht is met name de verzekeringsovereenkomst van belang. Dit is de overeenkomst die tussen verzekeraar en verzekeringnemer is afgesloten en ook wel bekend als de polis. In de polis staat precies welke schade wel en welke schade niet door de verzekeraar wordt gedekt. Daar kunnen ook de omstandigheden waaronder de schade is ontstaan, worden beperkt. Zo zullen de meeste verzekeraars geen schade dekken wanneer er sprake is van eigen schuld of opzet. Ook van bedrog worden verzekeraars uiteraard niet blij.

Geschillen in het verzekeringsrecht

In het verzekeringsrecht ontstaan veel verschillen. Een polis is eenmalig opgesteld en niet echt flexibel. In elk schadegeval moet de feitelijke situatie dus worden omgezet naar een juridische situatie om zodoende met de polisvoorwaarden te kunnen worden vergeleken. Het kan zijn dat u het daarbij niet eens bent met de verzekeraar. Ook kunnen geschillen ontstaan omtrent de hoogte van de uitkering. En wat gebeurt er wanneer u bent onderverzekerd of juist bent oververzekerd? Of als u net toevallig bent vergeten om de laatste verzekeringspremies te betalen? Mag de verzekeraar dan zeggen dat hij niet uit zal keren? Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u helpen met alle conflicten in het verzekeringsrecht.

Advocaat verzekeringsrecht nodig?

De vertoonde verzekeringsrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het verzekeringsrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de verzekeringsrecht advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren verzekeringsrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren verzekeringsrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend verzekeringsrecht advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •