•  
     

25 ontvoering advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Ontvoering advocaten

GESPECIALISEERDE ONTVOERING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in ontvoeringszaken? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde ontvoering advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat ontvoering

Heeft u te maken met een ontvoering en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ontvoeringszaken als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in ontvoeringszaken. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van ontvoeringen.

Wat is een ontvoering?

Ontvoering is een strafbaar feit, zoals iedereen wel zal weten. Toch weet niet iedereen precies wat onder ontvoering valt. Ontvoering zal strafrechtelijk veelal vrijheidsberoving zijn, wat inhoudt dat iemand vast gehouden wordt, zonder dat daar een rechtvaardigingsgrond voor is. Een ontvoering kan soms overduidelijk zijn, bijvoorbeeld wanneer de ontvoerders losgeld willen verkrijgen, maar kan soms ook veel minder opzichtig zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan het verplaatsen van een kind in opdracht van een van de ouders.

Hebt u te maken gehad met ontvoering?

Wanneer u te maken hebt gehad met ontvoering, bijvoorbeeld omdat u wordt verdacht van ontvoering of misschien zelf bent ontvoerd of iemand kent die ontvoerd is, dan doet u er goed aan om contact op te nemen met de ervaren advocaten die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden. Zij kunnen uw belangen optimaal behartigen en u met raad en daad terzijde staan.

Ontvoering straf

Welke straf kan er eigenlijk opgelegd worden wanneer iemand wordt verdacht van ontvoering? Dat is niet direct te zeggen omdat het van tal van factoren afhankelijk is. De oplegging van de straf is namelijk maatwerk. Bovendien wordt ook de justitiële geschiedenis van de verdachte meegewogen in de op te leggen straf. Uiteraard kunnen de advocaten van Advocatenkantoren.nl wel een inschatting maken van de mogelijke straf.

Advocaat ontvoering nodig?

De vertoonde ontvoering specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in ontvoeringszaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de ontvoering advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende ontvoering advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren ontvoering

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk ontvoering advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ontvoering advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN