•  
     

9 ontvoering advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Sander Janssen Specialist
Sander Janssen
Cleerdin & Hamer Advocaten
Oudehoofdplein 4, 3011 TM, Rotterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht
  • "Met mij aan uw zijde kunt u een unieke aanpak verwachten bij grote strafzaken."
Jiska Veenstra Specialist
Jiska Veenstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Desiree de Jonge Specialist
Desiree de Jonge
Cleerdin & Hamer Advocaten
Oudehoofdplein 4, 3011 TM, Rotterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht, Cassatierecht
  • "In het bijstaan bij zware, georganiseerde misdaadzaken ben ik een unieke en betrouwbare raadsvrouw."
Wilma van Veldhuizen Specialist
Wilma van Veldhuizen
Fleuren Van Veldhuizen Advocaten
Roggestraat 111, 7311CC, Apeldoorn
Robert Malewicz Specialist
Robert Malewicz
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht
  • "Met een strafrecht specialist wordt men simpelweg het beste bijgestaan."
Rianne Maliepaard Specialist
Rianne Maliepaard
Advocatenkantoor Maliepaard
Middenburcht 136, 3452 MT, Vleuten
Profiel Contact 160,00 p/u
Aimée Timorason
Aimée Timorason
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Rob Wortelboer Specialist
Rob Wortelboer
Cleerdin & Hamer Advocaten
Paternosterstraat 4a, 1811 KG, Alkmaar
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Ontvoering advocaten

GESPECIALISEERDE ONTVOERING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in ontvoeringszaken? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde ontvoering advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat ontvoering

Heeft u te maken met een ontvoering en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ontvoeringszaken als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in ontvoeringszaken. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van ontvoeringen.

Wat is een ontvoering?

Ontvoering is een strafbaar feit, zoals iedereen wel zal weten. Toch weet niet iedereen precies wat onder ontvoering valt. Ontvoering zal strafrechtelijk veelal vrijheidsberoving zijn, wat inhoudt dat iemand vast gehouden wordt, zonder dat daar een rechtvaardigingsgrond voor is. Een ontvoering kan soms overduidelijk zijn, bijvoorbeeld wanneer de ontvoerders losgeld willen verkrijgen, maar kan soms ook veel minder opzichtig zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan het verplaatsen van een kind in opdracht van een van de ouders.

Hebt u te maken gehad met ontvoering?

Wanneer u te maken hebt gehad met ontvoering, bijvoorbeeld omdat u wordt verdacht van ontvoering of misschien zelf bent ontvoerd of iemand kent die ontvoerd is, dan doet u er goed aan om contact op te nemen met de ervaren advocaten die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden. Zij kunnen uw belangen optimaal behartigen en u met raad en daad terzijde staan.

Ontvoering straf

Welke straf kan er eigenlijk opgelegd worden wanneer iemand wordt verdacht van ontvoering? Dat is niet direct te zeggen omdat het van tal van factoren afhankelijk is. De oplegging van de straf is namelijk maatwerk. Bovendien wordt ook de justitiële geschiedenis van de verdachte meegewogen in de op te leggen straf. Uiteraard kunnen de advocaten van Advocatenkantoren.nl wel een inschatting maken van de mogelijke straf.

Advocaat ontvoering nodig?

De vertoonde ontvoering specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in ontvoeringszaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de ontvoering advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende ontvoering advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren ontvoering

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk ontvoering advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ontvoering advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN