•  
     

5 militair strafrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Pieter de Jonge
Pieter de Jonge
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Wilma van Veldhuizen Specialist
Wilma van Veldhuizen
Fleuren Van Veldhuizen Advocaten
Roggestraat 111, 7311CC, Apeldoorn
Rianne Maliepaard Specialist
Rianne Maliepaard
Advocatenkantoor Maliepaard
Middenburcht 136, 3452 MT, Vleuten
Profiel Contact 160,00 p/u
Frezia Aarts Specialist
Frezia Aarts
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht, Militair recht
  • "Succes is geen toeval, het is een vastberadenheid om het maximale uit een situatie te halen."
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Militair strafrecht advocaten

GESPECIALISEERDE MILITAIR STRAFRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde militair strafrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten.

Advocaat militair strafrecht

Krijgt u te maken met het militair strafrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met militair strafrecht als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van militair strafrecht.

Wat is militair strafrecht?

Het militair strafrecht is een zeer specifieke tak van sport. Er zijn slechts weinig advocaten die zich in dit specifieke rechtsgebied hebben gespecialiseerd en daarin helemaal zijn ingevoerd. Een groot gedeelte overlapt nog wel met het ‘reguliere’ strafrecht. Bijzonder aan een zitting in het militair strafrecht is dat er bij de zitting ook een militair jurist aanwezig is. Dit lid behoort niet tot de rechterlijke macht, maar toch zijn een boel regels wel op deze persoon van toepassing.

Misdrijven en overtredingen

In het militair strafrecht kan het om tal van misdrijven en overtredingen gaan. Het gaat dan om misdrijven en overtredingen die met de militaire dienst te maken hebben. Denk hierbij aan ongeoorloofde afwezigheid, het niet opvolgen van een dienstbevel, het op wacht in slaap vallen en dienstweigering.

Krijgstucht

Behalve het militair strafrecht is er ook nog de krijgstucht. Dit moet onderscheiden worden van het militair strafrecht. Het gaat hier specifiek om tuchtvergrijpen. Een dergelijke zitting verloopt heel anders dan een ‘gewone’ strafzitting. De afhandeling geschiedt met name binnen het militaire wezen, dus zonder dat daarbij een gewone rechtbank aan te pas komt.

Neem voor specifieke vragen over het militair strafrecht of de krijgstucht contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl.

Militair strafrecht advocaat nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het militair strafrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren militair strafrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde militair strafrecht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN