•  
     

20 militair strafrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Tessa Hendriks
Tessa Hendriks
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere

Militair strafrecht advocaten

GESPECIALISEERDE MILITAIR STRAFRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde militair strafrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten.

Advocaat militair strafrecht

Krijgt u te maken met het militair strafrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met militair strafrecht als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van militair strafrecht.

Wat is militair strafrecht?

Het militair strafrecht is een zeer specifieke tak van sport. Er zijn slechts weinig advocaten die zich in dit specifieke rechtsgebied hebben gespecialiseerd en daarin helemaal zijn ingevoerd. Een groot gedeelte overlapt nog wel met het ‘reguliere’ strafrecht. Bijzonder aan een zitting in het militair strafrecht is dat er bij de zitting ook een militair jurist aanwezig is. Dit lid behoort niet tot de rechterlijke macht, maar toch zijn een boel regels wel op deze persoon van toepassing.

Misdrijven en overtredingen

In het militair strafrecht kan het om tal van misdrijven en overtredingen gaan. Het gaat dan om misdrijven en overtredingen die met de militaire dienst te maken hebben. Denk hierbij aan ongeoorloofde afwezigheid, het niet opvolgen van een dienstbevel, het op wacht in slaap vallen en dienstweigering.

Krijgstucht

Behalve het militair strafrecht is er ook nog de krijgstucht. Dit moet onderscheiden worden van het militair strafrecht. Het gaat hier specifiek om tuchtvergrijpen. Een dergelijke zitting verloopt heel anders dan een ‘gewone’ strafzitting. De afhandeling geschiedt met name binnen het militaire wezen, dus zonder dat daarbij een gewone rechtbank aan te pas komt.

Neem voor specifieke vragen over het militair strafrecht of de krijgstucht contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl.

Militair strafrecht advocaat nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het militair strafrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren militair strafrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde militair strafrecht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN