9 militair strafrecht advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Richard van der Weide Specialist
Richard van der Weide
Advocatenkantoor Van der Weide
Johannes Verhulststraat 113-hs, 1071 MZ, Amsterdam
Maurice Stassen Specialist
Maurice Stassen
Linssen cs Advocaten
Willem II Straat 29A, 5038 BA, Tilburg
Profiel Contact 200,00 p/u
Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Katinka Bovens
Katinka Bovens
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 250,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 175,00 p/u
Kaylee Meijer
Kaylee Meijer
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 180,00 p/u
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Paul Logemann Specialist
Paul Logemann
Advocatenkantoor Logemann
Balthasar Bekkerwei 104, 8914 BE, Leeuwarden
Paul van Jaarsveld Specialist
Paul van Jaarsveld
Meijers Canatan Advocaten
Hereplein 3, 9711 GA , Groningen
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Militair strafrecht advocaten

GESPECIALISEERDE MILITAIR STRAFRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde militair strafrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten.

Advocaat militair strafrecht

Krijgt u te maken met het militair strafrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met militair strafrecht als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van militair strafrecht.

Wat is militair strafrecht?

Het militair strafrecht is een zeer specifieke tak van sport. Er zijn slechts weinig advocaten die zich in dit specifieke rechtsgebied hebben gespecialiseerd en daarin helemaal zijn ingevoerd. Een groot gedeelte overlapt nog wel met het ‘reguliere’ strafrecht. Bijzonder aan een zitting in het militair strafrecht is dat er bij de zitting ook een militair jurist aanwezig is. Dit lid behoort niet tot de rechterlijke macht, maar toch zijn een boel regels wel op deze persoon van toepassing.

Misdrijven en overtredingen

In het militair strafrecht kan het om tal van misdrijven en overtredingen gaan. Het gaat dan om misdrijven en overtredingen die met de militaire dienst te maken hebben. Denk hierbij aan ongeoorloofde afwezigheid, het niet opvolgen van een dienstbevel, het op wacht in slaap vallen en dienstweigering.

Krijgstucht

Behalve het militair strafrecht is er ook nog de krijgstucht. Dit moet onderscheiden worden van het militair strafrecht. Het gaat hier specifiek om tuchtvergrijpen. Een dergelijke zitting verloopt heel anders dan een ‘gewone’ strafzitting. De afhandeling geschiedt met name binnen het militaire wezen, dus zonder dat daarbij een gewone rechtbank aan te pas komt.

Neem voor specifieke vragen over het militair strafrecht of de krijgstucht contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl.

Militair strafrecht advocaat nodig?

De vertoonde militair strafrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het militair strafrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de militair strafrecht advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren militair strafrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend militair strafrecht advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •