•  
     

7 voorschot advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Voorschot advocaten

GESPECIALISEERDE VOORSCHOT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor een voorschot? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten voorschot letselschade in uw regio.

Advocaat voorschot letselschade

Heeft u te maken met voorschot en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde voorschot advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met voorschot als expertise. Het voorschot is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Diverse getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van voorschot.

Voorschot schadevergoeding bij letselschade

Een procedure om letselschade te verhalen op de aansprakelijke persoon, kan vele jaren in beslag nemen. Gedurende die tijd kan het slachtoffer kosten moeten maken om zijn leven voort te zetten. Onder omstandigheden kan het mogelijk zijn om een voorschot op de uiteindelijk te betalen letselschade te krijgen.

De omstandigheden van het geval

De Gedragscode Behandeling Letselschade (afgekort GBL) bevat een gedragscode over hoe de procedure omtrent letselschade moet worden ingericht. Wanneer de wederpartij aansprakelijk is voor letselschade, moet die partij een voorschot betalen om het slachtoffer reeds tegemoet te komen voordat de uiteindelijke schade vast wordt gesteld. Dat zou in theorie heel gemakkelijk moeten gaan; de bedoeling is dat al binnen veertien dagen een voorschot aan het slachtoffer wordt betaald. Tot zover de theorie: in de praktijk gaat het veelal een stuk moeizamer.

Een advocaat ter belangenbehartiging

Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan de belangen van een slachtoffer behartigen en proberen het voorschot zo spoedig mogelijk te ontvangen. Veelal is het voor het slachtoffer al moeilijk genoeg om met de gevolgen van het ongeval om te gaan; het is dan juist erg fijn als de advocaat in ieder geval de zorg van het verkrijgen van een voorschot uit handen kan nemen.

Advocaat nodig voor een voorschot bij letselschade?

De vertoonde voorschot specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het voorschot in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat voorschot.

Advocaten en advocatenkantoren voorschot

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren voorschot op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde voorschot advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN