9 voorschot advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen Specialist
Jules Verstraelen
Mr. J.E.A.H. Verstraelen
Brusselsestraat 32-34, 6211 PE, Maastricht
Profiel Contact 245,00 p/u
Ellen van Loosbroek Specialist
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Onur Emre
Onur Emre
Elfi Letselschade Advocaat
Weena 717, 3013 AM, Rotterdam
Nejla Ugur Specialist
Hasnae el Marzguioui
Hasnae el Marzguioui
Elfi Letselschade Advocaat
Weena 717, 3013 AM, Rotterdam
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Voorschot advocaten

GESPECIALISEERDE VOORSCHOT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor een voorschot? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten voorschot letselschade in uw regio.

Advocaat voorschot letselschade

Heeft u te maken met voorschot en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde voorschot advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met voorschot als expertise. Het voorschot is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Diverse getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van voorschot.

Voorschot schadevergoeding bij letselschade

Een procedure om letselschade te verhalen op de aansprakelijke persoon, kan vele jaren in beslag nemen. Gedurende die tijd kan het slachtoffer kosten moeten maken om zijn leven voort te zetten. Onder omstandigheden kan het mogelijk zijn om een voorschot op de uiteindelijk te betalen letselschade te krijgen.

De omstandigheden van het geval

De Gedragscode Behandeling Letselschade (afgekort GBL) bevat een gedragscode over hoe de procedure omtrent letselschade moet worden ingericht. Wanneer de wederpartij aansprakelijk is voor letselschade, moet die partij een voorschot betalen om het slachtoffer reeds tegemoet te komen voordat de uiteindelijke schade vast wordt gesteld. Dat zou in theorie heel gemakkelijk moeten gaan; de bedoeling is dat al binnen veertien dagen een voorschot aan het slachtoffer wordt betaald. Tot zover de theorie: in de praktijk gaat het veelal een stuk moeizamer.

Een advocaat ter belangenbehartiging

Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan de belangen van een slachtoffer behartigen en proberen het voorschot zo spoedig mogelijk te ontvangen. Veelal is het voor het slachtoffer al moeilijk genoeg om met de gevolgen van het ongeval om te gaan; het is dan juist erg fijn als de advocaat in ieder geval de zorg van het verkrijgen van een voorschot uit handen kan nemen.

Advocaat nodig voor een voorschot bij letselschade?

De vertoonde voorschot specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in letselschade voorschotten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de voorschot advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren voorschot

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren voorschot op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend letselschade advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •