•  
     

7 verjaringstermijn advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Verjaringstermijn advocaten

GESPECIALISEERDE VERJARINGSTERMIJN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat verjaringstermijn? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten verjaringstermijn in uw regio.

Advocaat verjaringstermijn letselschade

Heeft u te maken met verjaringstermijn en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde verjaringstermijn advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met verjaringstermijn als expertise. Het verjaringstermijn is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Diverse getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van verjaringstermijn.

Verjaringstermijn bij letselschade

De verjaringstermijn bij letselschade bestaat uit twee of drie verschillende termijnen die elk op een ander moment gaan lopen. Daardoor is het erg lastig om zelf als niet juridisch onderlegd persoon in te schatten wanneer precies een vordering tot schadevergoeding in het geval van letselschade verjaard is.

Twee termijnen

Zoals gezegd gaan er dus twee of drie termijnen lopen. Allereerst is er een termijn van twintig jaar die gaat lopen op het moment van de gebeurtenis waardoor de schade is veroorzaakt; deze termijn wordt ook wel de absolute verjaringstermijn genoemd. Daarnaast is er een termijn van vijf jaar die gaat lopen op de dag na het moment dat het slachtoffer bekend is geworden met zowel de schade als de aansprakelijke persoon bekend is geworden; dit is de zogenaamde relatieve verjaringstermijn. Weet u dus wel dat u schade hebt geleden maar niet wie daarvoor aansprakelijk is (en had u dat ook niet kunnen weten), dan gaat de relatieve verjaringstermijn niet lopen. Wanneer één van beide termijnen verlopen is, is de vordering verjaard.

Een derde termijn

Er is echter een uitzondering op de twee termijnen, namelijk wanneer sprake is van schade die is veroorzaakt door een giftige stof. Men kan hierbij denken aan bijvoorbeeld asbest. Er kan dan sprake zijn van een verjaringstermijn van dertig jaar. Tenslotte is er ook hierop weer een uitzondering, namelijk wanneer het naar alle redelijkheid niet mogelijk was om eerder een claim in te dienen. Zo dienen sommige asbestziektes zich pas na meer dan dertig jaar aan, waardoor het slachtoffer nooit eerder een vordering tot schadevergoeding kon indienen.

Neem dus contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl voor deskundig advies over de voor u relevante verjaringstermijnen.

Advocaat nodig voor verjaring bij letselschade?

De vertoonde verjaringstermijn specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het verjaringstermijn in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat verjaringstermijn.

Advocaten en advocatenkantoren verjaringstermijn

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren verjaringstermijn op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde verjaringstermijn advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN