•  
     

34 erkenning of ontkenning vaderschap advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laura Mons Specialist
Laura Mons
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Marijke Helmonds
Marijke Helmonds
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Mariska Dorresteijn Specialist
Tessa Hendriks
Tessa Hendriks
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Jacquemain Sondeijker Specialist
Jacquemain Sondeijker
Valkenburgh Advocaten
Wim Duisenbergplantsoen 31, 6221 SE, Maastricht

Erkenning of ontkenning vaderschap advocaten

GESPECIALISEERDE ERKENNING OF ONTKENNING VADERSCHAP ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor ontkenning of erkenning van het vaderschap? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde vaderschap advocaten.

Advocaat ontkenning of erkenning van het vaderschap

Wilt u vaderschap ontkennen of erkennen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde vaderschap advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met erkenning of ontkenning van vaderschap als expertise. Het personen- en familierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van het erkennen of ontkennen van het vaderschap.

Erkenning of ontkenning vaderschap

De erkenning en ontkenning van het vaderschap bestaat uit een complex stelsel van tal van regels. Dat is zo omdat er diverse situaties zijn waarin sprake kan zijn van erkenning of ontkenning van het vaderschap. Ook zijn er meerdere belangen, die mogelijk haaks op elkaar staan.

De voorwaarden om een kind te erkennen

Niet iedereen kan een kind erkennen. Daarvoor gelden namelijk bepaalde eisen. De erkenner moet 16 jaar of ouder zijn, er mogen niet al twee ouders zijn, soms is toestemming van de kantonrechter nodig, en de erkenner moet mogen trouwen met de moeder (en dus bijvoorbeeld geen bloedverwant zijn). Wanneer het kind ouder is dan 16, hebt u toestemming van het kind nodig. Tussen de 12 en 16 jaar moeten moeder en kind beide toestemming geven. Bij een leeftijd onder de 12 jaar hoeft enkel de moeder toestemming te geven. Het kan voorkomen dat de biologisch vader niet in staat is het kind te erkennen, bijvoorbeeld omdat sprake is van strijd met bovenstaande regels. Daaruit blijkt dus weer dat de juridische vader zeker niet de biologische vader hoeft te zijn.

Hoe kan ik het vaderschap ontkennen?

Er kunnen redenen zijn om het vaderschap te willen ontkennen. Dat kan niet door iedereen gedaan worden. De moeder kan binnen een jaar na geboorte van het kind het vaderschap ontkennen, de juridisch vader kan dat doen binnen een jaar nadat hij te weten is gekomen dat hij niet de biologische vader is, en het kind kan dat ook binnen een bepaalde termijn. Hiervoor is wel een advocaat nodig. Zoekt u een advocaat? Neem dan contact op met een van de advocaten die u op Advocatenkantoren.nl vinden kunt.

Advocaat voor het erkennen of ontkennen van vaderschap nodig?

De vertoonde vaderschap erkenning of ontkenning specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in vaderschap zaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren voor ontkenning of erkenning van het vaderschap

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren vaderschap op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde erkenning of ontkenning van vaderschap advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN