3 cassatierecht advocaten
IN AMSTELVEEN GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Pepijn Slewe
Pepijn Slewe
Meijers Canatan Advocaten
Evert van de Beekstraat 1-104, 1118 CL, Schiphol
Kerem Canatan Specialist
Kerem Canatan
Meijers Canatan Advocaten
Herengracht 478, 1017 CB, Amsterdam
Michael Berndsen Specialist
Michael Berndsen
Meijers Canatan Advocaten
Herengracht 478, 1017 CB, Amsterdam
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Cassatierecht advocaten Amstelveen

GESPECIALISEERDE CASSATIERECHT ADVOCATEN AMSTELVEEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde cassatie advocaat in Amstelveen? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten cassatierecht in Amstelveen.

Advocaat cassatierecht Amstelveen

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde cassatierecht advocaten in Amstelveen. De cassatierecht experts in Amstelveen zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het cassatierecht. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het cassatierecht. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van cassatierecht advocaten in Amstelveen, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle cassatierecht vraagstukken waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan kunt lopen.

Wat is cassatierecht?

Het begrip cassatie is een begrip uit het recht. Het betekent dat men in hoger beroep gaat. Normaliter komt een zaak eerst bij de rechtbank, daarna bij een gerechtshof en vervolgens bij de Hoge Raad. In sommige gevallen kan het gerechtshof overgeslagen worden en kan men direct bij de Hoge Raad terecht. Men spreekt dan van sprongcassatie.

Wat gebeurt in het cassatierecht?

Wanneer u gebruik maakt van het recht om in cassatie te gaan, verandert daarmee de rechtszaak. De lagere rechters, dus de rechtbank en het gerechtshof, stellen de feiten vast. De Hoge Raad neemt die feiten aan en onderzoekt die verder niet meer. De Hoge Raad doet in principe alleen algemene uitspraken die een gerechtshof of rechtbank weer moet omzetten naar een concrete uitkomst voor de onderliggende zaak. De Hoge Raad geeft dus alleen een rechtsoordeel over de juridische inhoud van het oordeel van het gerechtshof of de rechtbank. Het gaat niet meer over de feiten die daar zijn vastgesteld.

Wat doet een cassatieadvocaat in Amstelveen?

Een cassatieadvocaat is een advocaat die zich met name met cassatiezaken bezig houdt. Omdat de feiten niet meer getoetst worden, vereist het een heel andere manier van denken dan bij de lagere rechters het geval is. Een cassatieadvocaat beschikt daardoor over heel andere kennis dan andere advocaten die zich minder met cassaties bezighouden.

Overigens zijn er diverse specialismen binnen het cassatierecht. Ook daar zijn namelijk weer diverse rechtsgebieden. Een cassatierecht advocaat kan u verder adviseren omtrent de te nemen stappen. Een advocaat in het cassatierecht vindt u op Advocatenkantoren.nl.

Advocaat cassatierecht in Amstelveen nodig?

Cassatierecht advocaten of advocatenkantoren in Amstelveen kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het cassatierecht zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een cassatierecht expert in Amstelveen voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een cassatierecht advocaat in Amstelveen

Kom via Advocatenkantoren.nl in contact met uw gewenste cassatierecht advocaat. Via het profiel van de door u gekozen advocaat kunt u uw aanvraag of vraag doorsturen. Onze juridische medewerkers zullen vervolgens uw aanvraag beoordelen. Mocht er meer informatie vereist zijn, zullen wij telefonisch contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken. In het geval wij niet direct een geschikte advocaat tonen, kunt u via het helpdesk formulier uw zaak aan ons doorsturen. Zodoende kunnen wij u verder kunnen helpen met het vinden van een geschikte advocaat in Amstelveen. De aangesloten cassatierecht kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Amstelveen. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren cassatierecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten cassatierecht in Amstelveen. Neem direct contact op met een cassatierecht specialist uit Amstelveen.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •