5 bank- en effectenrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Daniëlle den Hartog
Daniëlle den Hartog
CKH Advocaten
Paasheuvelweg 1, 1105 BE, Amsterdam
Evert Hoekstra Specialist
Evert Hoekstra
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Bank- en effectenrecht advocaten

GESPECIALISEERDE BANK- EN EFFECTENRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat bankrecht en effectenrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten bank- en effectenrecht.

Advocaat bankrecht effectenrecht

Heeft u te maken met het bank en effectenrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde bank en effectenrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met bank en effectenrecht als expertise. Het bank en effectenrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het bank en effectenrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van banken en effectenrecht.

Wat is bankrecht en effectenrecht?

Het bank- en effectenrecht heeft veel te maken met financieel recht. Belangrijk daarbij is dat fiscaal recht een heel ander rechtsgebied heeft. Het bank- en effectenrecht heeft weinig tot niets met fiscaal recht te maken.

Wat valt onder het banken en effectenrecht?

Maar wat valt dan wel onder het bank- en effectenrecht? Eigenlijk alle wet- en regelgeving die ziet op de verhouding tussen bank en cliënt van de bank. Omdat een bank een financiële instelling is, heeft een bank veel verantwoordelijkheden. Om te voorkomen dat de cliënten de dupe worden van kwaadwillende banken, zijn er tal van regels opgesteld die de banken moeten naleven.

Het gaat dan bijvoorbeeld om regelingen over de financieringen die een bank verstrekt, over financiële geschillen of herstructureringen, het toezicht op het bankwezen, objectfinanciering zoals lease, enzovoorts.

Geschillen in het bank- en effectenrecht

Het banken en effectenrecht is een rechtsgebied waar burgers niet snel mee te maken hebben, aangezien het vooral op banken van toepassing is. Toch kan het zijn dat u een geschil hebt over een financiering, over aandelen of over een ander aspect van het bank- en effectenrecht. Zoek daarom een ervaren advocaat op Advocatenkantoren.nl die u kan vertegenwoordigen.

Advocaat bank en effectenrecht nodig?

De vertoonde banken en effectenrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het bank en effectenrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de bank en effectenrecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat banken en effectenrecht.

Advocaten en advocatenkantoren bank en effectenrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren bank- en effectenrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde bank en effectenrecht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •