0 rechtshulp advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op met de helpdesk van advocatenkantoren.nl


  •  
     

Rechtshulp advocaten

GESPECIALISEERDE RECHTSHULP ADVOCATEN

Heeft u rechtshulp nodig van een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocaten die u van rechtshulp kunnen voorzien.

Advocaat voor rechtshulp

U kunt al snel behoefte hebben aan rechtshulp in Nederland. Als particulier of ondernemer zijn er legio voorbeelden waardoor u rechtshulp nodig kunt hebben. Zo kunt u als particulier bijvoorbeeld vervolgd worden door de officier van justitie, wegens een boete of fraudeverdenking, maar kunt u ook te maken krijgen met een juridisch geschil betreffende een contract of een geschil met uw werkgever of werknemer. Als ondernemer heeft de rechtshulp vaak betrekking op het arbeidsrecht, ontslagrecht, verbintenissenrecht en het ondernemingsrecht. De  wet- en regelgeving is zonder juridische kennis vaak erg onoverzichtelijk, waardoor het inschakelen van een advocaat is vereist. Als u rechtshulp nodig heeft kan dit bestaan uit juridisch advies, bemiddeling tussen u en de wederpartij tot zelfs het voeren van een rechtszaak. 


Rechtshulp voor particulieren en ondernemers

Het Nederlands recht wordt in Nederland vaak opgedeeld in het publiekrecht en het privaatrecht. Het publiekrecht is van toepassing op de verhouding tussen de overheid en particulieren. In het privaatrecht zijn wet- en regelgeving opgenomen die van toepassing zijn op rechtsverhoudingen tussen particulieren. Heeft u deskundige rechtshulp nodig bij een juridisch geschil met een onderneming, de overheid of met een andere burger en wilt u graag weten wat uw rechten zijn? Schroom bij juridische vraagstukken dan niet om een advocaat in te schakelen. De rechtshulp advocaat van Advocatenkantoren.nl zal u met raad en daad bijstaan.


Rechtshulp in Nederland is toegankelijk voor iedereen

Als u een juridisch probleem ondervindt, maar niet in de mogelijkheid bent om een advocaat te betalen. Is de kans groot dat u recht heeft op gefinancierde rechtsbijstand. Zo is in Nederland betaalbare rechtshulp voor iedereen toegankelijk. Wanneer u een toevoeging (gefinancierde rechtsbijstand) ontvangt, betaalt de Raad van Rechtsbijstand een deel van de kosten van de mediator of advocaat. Hierbij moet wel gezegd worden dat afhankelijk van uw inkomen u wel een eigen bijdrage dient te betalen. Hoe hoger uw inkomen, hoe meer deze eigen bijdrage zal bedragen.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN