0 juridisch advies advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op met de helpdesk van advocatenkantoren.nl


  •  
     

Juridisch advies advocaten

GESPECIALISEERDE JURIDISCH ADVIES ADVOCATEN

Heeft u juridisch advies nodig van een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocaten die u van juridisch advies kunnen voorzien.

Advocaat voor juridisch advies

Heeft u juridisch advies nodig? Er zijn tal van voorbeelden te noemen waar u als ondernemer of burger te maken krijgt met het Nederlands rechtssysteem. Dit kan een onterechte boete zijn, een werknemer die u wilt ontslaan, een burenruzie, een geschil met uw werkgever/werknemer of bijvoorbeeld een contractueel vraagstuk. Zonder juridische kennis is de geldende wet- en regelgeving vaak moeilijk te duiden. Het inschakelen van een juridisch expert zal duidelijkheid verschaffen over de juridische vraagstukken die u heeft. De advocaat zal u adviseren, een inschatting maken van de kosten, onderhandelen met de wederpartij en u met raad en daad bijstaan tijdens het gehele juridische proces. Dit neemt een hoop stress bij u weg als u weet dat uw rechten worden vertegenwoordigt door een deskundige juridisch adviseur.


Juridisch advies voor particulieren en ondernemers

Heeft u een juridische vraag of wilt u graag uw zaak laten toetsen door een advocaat? Als ondernemer of particulier kunt u al snel in de situatie komen dat u juridisch advies wilt inwinnen bij een juridisch specialist. Afhankelijk van de aard van uw juridisch geschil is het belangrijk om een deskundige juridisch adviseur te benaderen die zich heeft gespecialiseerd in het rechtsgebied waarin uw zaak of vraag zich afspeelt. Zo bent u ervan verzekerd dat u voorzien wordt van de best mogelijke advies en juridische bijstand tijdens het gehele proces. Leg vrijblijvend uw zaak voor aan een advocaat en laat u adviseren over de haalbaarheid van uw zaak.


Benader een juridisch adviseur

Bij de juridische specialisten van Advocatenkantoren.nl kunt u terecht voor juridisch advies of het starten van een juridische procedure. Heeft u een laag inkomen? Dan is de kans aanwezig dat u recht heeft op gefinancierde rechtsbijstand. Gefinancierde rechtsbijstand houdt in dat de Raad van Rechtsbijstand een deel van de kosten betaalt. U dient dan wel een eigen bijdrage te betalen afhankelijk van uw inkomen. Door deze regeling is juridische bijstand voor iedereen toegankelijk. Het recht op gefinancierde rechtsbijstand geldt niet als u ondernemer bent of genoeg inkomen heeft om een advocaat zelf te betalen. Wilt u graag juridisch advies? Benader dan één van de bij Advocatenkantoren.nl aangesloten advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN