6 pro deo advocaten
IN AALSMEER GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Eric Steller Specialist
Eric Steller
Meijers Canatan Advocaten
Evert van de Beekstraat 1-104, 1118 CL, Schiphol
Sylvester Römer Specialist
Sylvester Römer
Meijers Canatan Advocaten
Herengracht 478, 1017 CB, Amsterdam
Tom Gijsberts
Tom Gijsberts
Meijers Canatan Advocaten
Herengracht 478, 1017 CB, Amsterdam
Pepijn Slewe
Pepijn Slewe
Meijers Canatan Advocaten
Evert van de Beekstraat 1-104, 1118 CL, Schiphol
Clarice Stenger Specialist
Clarice Stenger
Meijers Canatan Advocaten
Evert van de Beekstraat 1-104, 1118 CL, Schiphol
Michael Berndsen Specialist
Michael Berndsen
Meijers Canatan Advocaten
Herengracht 478, 1017 CB, Amsterdam
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Pro Deo advocaten Aalsmeer

GESPECIALISEERDE PRO DEO ADVOCATEN AALSMEER

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde pro deo advocaat voor juridische bijstand? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en pro deo advocaten in uw regio.

Pro deo advocaat Aalsmeer

Heeft u rechtshulp nodig maar kunt u zich dit niet veroorloven? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten die gratis juridische bijstand verlenen en dus werkzaam zijn als pro deo advocaat.

Wat is een pro deo advocaat?

Pro deo betekent letterlijk ‘voor God’. Dit begrip houdt in dat een bepaalde dienst niet voor geld (Pro Pecunia) wordt verricht, maar ‘voor God’. Er staat dus geen betaling tegenover. Tegenwoordig wordt het begrip voornamelijk gebruikt voor advocaten waarvan de kosten deels worden vergoed door de overheid. De advocaat is dus niet echt gratis, maar wordt door de overheid betaald.

Kom ik in aanmerking voor een pro deo advocaat?

Niet iedereen komt in aanmerking voor een pro deo advocaat. U moet daarvoor namelijk aan bepaalde eisen voldoen. Uw inkomen moet bijvoorbeeld niet te hoog zijn. Is uw inkomen hoger dan een bepaalde grens, dan gaat de overheid ervan uit dat u voldoende middelen hebt om zelf een advocaat te betalen. Ook betaalt u een eigen bijdrage wanneer u gesubsidieerde rechtsbijstand ontvangt.

Rechtswinkel of advocaat

Wanneer u niet helemaal zeker weet of u recht hebt op een pro deo advocaat of andere vragen hebt, kunt u uiteraard contact opnemen met de lokale Rechtswinkel. U kunt er ook voor kiezen om zelf een advocaat te benaderen om advies in te winnen over de te nemen vervolgstappen. Wanneer u recht hebt op een pro deo advocaat, kunt u in sommige gevallen zelf een advocaat kiezen. Veelal zal de cliënt nog geen advocaat op het oog hebben, waardoor Advocatenkantoren.nl uitkomst kan bieden.

Advocaat pro deo in Aalsmeer nodig?

Pro deo advocaten of advocatenkantoren in Aalsmeer kunnen u gratis juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat rechtszaken zeer complex kunnen zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een expert in Aalsmeer voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om pro deo advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat Aalsmeer naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een pro deo advocaat in Aalsmeer

Advocatenkantoren.nl biedt verschillende manieren om in contact te komen met uw gewenste pro deo advocaat. Stel een rechtsvraag, neem telefonisch contact op of stuur uw rechtszaak direct door naar de gewenste advocaat. De advocaat zal vervolgens hierop reageren en daarna kiest u er zelf voor om met de advocaat in zee te gaan. De aangesloten pro deo kantoren en advocaten geven gratis juridisch advies aan particulieren in Aalsmeer. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren pro deo op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten pro deo in Aalsmeer. Neem direct contact op met een pro deo specialist uit Aalsmeer.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •