•  
     

1 onderhandse aanbesteding advocaat
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Onderhandse aanbesteding advocaten

GESPECIALISEERDE ONDERHANDSE AANBESTEDING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde onderhandse aanbesteding advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten onderhandse aanbestedingen.

Advocaat onderhandse aanbesteding

Heeft u te maken met een onderhandse aanbesteding en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde onderhandse aanbesteding advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met onderhandse aanbestedingen als expertise. Het aanbestedingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken waar u mee te maken kunt krijgen bij een onderhandse aanbesteding. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een onderhandse aanbesteding.

Wat is een onnderhandse aanbesteding?

Een aanbesteding wordt meestal opengesteld wanneer een overheidsorganisatie een klus wil laten uitvoeren die boven een bepaalde drempelwaarde komt. Bij wat kleinere klussen kan de organisatie er voor kiezen om onderhands aan te besteden. Er is dan geen openbare procedure. Bij het onderhands aanbesteden kan worden gekozen uit een enkelvoudige of een meervoudige onderhandse aanbesteding. Bij een meervoudige onderhandse aanbesteding wordt een beperkt aantal leveranciers of dienstverleners uitgenodigd om een offerte op te stellen. Bij een enkelvoudige onderhandse aanbesteding gaat het om één leverancier of dienstverlener.

Buitengesloten van een onderhandse aanbesteding

In beginsel mag een organisatie zelf bepalen welke organisaties worden benaderd bij een onderhandse aanbesteding. De organisatie moet dat echter wel kunnen verantwoorden. Een organisatie die graag mee wil doen in de procedure maar niet is uitgenodigd, kan op grond van het gelijkheidsbeginsel de overheidsorganisatie vragen om mee te mogen doen in de procedure. Dat hoeft echter niet altijd gehonoreerd te worden. Het kan dus zijn dat u buitengesloten wordt van een onderhandse aanbesteding, ook al bent u misschien de huidige leverancier of meent u tegen betere voorwaarden te kunnen leveren.

Conflicten bij een aanbesteding

Ziet u een conflict bij een aanbesteding? Schakel dan een van de ervaren advocaten van Advocatenkantoren.nl in. Zij kunnen u bijstaan in deze ingewikkelde materie en uw probleem vakkundig oplossen. Uiteraard kunnen de advocaten u ook reeds voor het ontstaan van een conflict bijstaan. Het is verstandig om daarom reeds in een vroeg stadium juridisch advies in een aanbestedingsprocedure in te winnen.

Advocaat onderhandse aanbesteding nodig?

De vertoonde onderhandse aanbesteding specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in onderhandse aanbestedingen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de onderhandse aanbesteding advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat onderhandse aanbesteding.

Advocaten en advocatenkantoren onderhandse aanbestedingen

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren onderhandse aanbesteding op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde onderhandse aanbesteding advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN