•  
     

35 omgangsregeling vader advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laura Mons Specialist
Laura Mons
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Marijke Helmonds
Marijke Helmonds
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Mariska Dorresteijn Specialist
Tessa Hendriks
Tessa Hendriks
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Jacquemain Sondeijker Specialist
Jacquemain Sondeijker
Valkenburgh Advocaten
Wim Duisenbergplantsoen 31, 6221 SE, Maastricht

Omgangsregeling vader advocaten

GESPECIALISEERDE OMGANGSREGELING VADER ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat bij een omgangsregeling voor de vader? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde personen- en familierecht advocaten.

Advocaat omgangsregeling vader

Wilt u bezwaar maken tegen een omgangsregeling van de vader of wilt u juist een omgangsregeling  in werking zetten? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met omgangsregelingen voor vaders als expertise. Het personen- en familierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied bij een omgangsregeling van de vader.

Omgangsregeling vader

Veel vaders voelen zich na een echtscheiding in de steek gelaten. Ze willen graag een omgangsregeling met het kind of de kinderen, maar voelen dat de moeder zou worden voorgetrokken. Toch heeft de vader een recht op omgang met het kind.

De rechten van de vader

De juridische vader en de biologische vader (die het kind dus niet heeft erkend, anders zou hij juridische vader zijn) hebben recht op omgang of contact met het kind. De afspraken hierover worden doorgaans in een omgangsregeling vastgelegd. De afspraken verschillen van gezin tot gezin, omdat elk gezin natuurlijk ook weer anders is. Het uitgangspunt hierbij is het belang van het kind. Hij of zij moet zoveel mogelijk worden gespaard; kinderen zijn immers veelal toch al de dupe van een echtscheiding. Alle omstandigheden worden in acht genomen, en een omgangsregeling wordt vastgesteld. De ouders kunnen deze omgangsregeling zelf vaststellen. Mocht dat niet lukken, dan kan de rechter dit voor zijn rekening nemen.

Nakoming van de omgangsregeling

Wat er ook uiteindelijk in de regeling is afgesproken, het is uiteraard wel de bedoeling dat alle partijen zich er aan houden. Gebeurt dat niet, dan kan actie worden ondernomen. Het kan ook gebeuren dat de omgangsregeling niet meer aan de wensen voldoet. In geval van vragen en problemen kunt u het beste contact zoeken met een advocaat die u op Advocatenkantoren.nl vinden kunt.

Advocaat nodig als vader voor een omgangsregeling?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in omgangsregelingen van vaders in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren omgangsregeling vader

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde omgangsregeling vader advocaten zijn voor particulieren beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten bij een omgangsregeling voor de vader.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN