2 mediation en arbitrage advocaten
IN DOETINCHEM GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Mediation en arbitrage advocaten Doetinchem

GESPECIALISEERDE MEDIATION EN ARBITRAGE ADVOCATEN DOETINCHEM

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat mediation en arbitrage in Doetinchem? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten mediation en arbitrage in Doetinchem.

Advocaat mediation en arbitrage Doetinchem

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde mediation en arbitrage advocaten in Doetinchem. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in mediation en arbitrage. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning. Met een groot netwerk van mediation en arbitrage advocaten in Doetinchem, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle mediation en arbitrage vraagstukken waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan kunt lopen.

Wat is mediation en arbitrage?

Wanneer u denkt aan een advocaat, dan denkt u wellicht al snel aan het voeren van rechtszaken. Dat is uiteraard geen verkeerde associatie, maar soms is het juist verstandig om niet direct een rechtszaak aan te spannen.

De voordelen van mediation en arbitrage

Het grote voordeel van mediation en arbitrage is dat een conflict tussen partijen door henzelf wordt opgelost. Er komt een derde persoon bij die probeert de conflictpunten bespreekbaar te maken. Het resultaat is veelal dat men weer samen door één deur kan en het probleem de wereld uit is. Een rechtszaak is immers lang niet altijd een goede oplossing. Het conflict wordt wel opgelost, maar onderhuids rommelt het vaak nog tijden door. Zeker wanneer partijen nog verder moeten en willen, zoals bijvoorbeeld bij een werkgever en werknemer of tussen twee contractspartijen, is het wenselijk om eerst mediation en arbitrage te proberen.

Het verschil tussen mediation en arbitrage

Het grote verschil tussen mediation en arbitrage is de manier waarop tot een beslissing wordt gekomen. Bij mediation neemt de mediator zelf geen beslissing. Het is dan aan de partijen om elkaar te vinden en een oplossing aan te dragen. De mediator geeft hierbij wel leiding en sturing, maar het is aan de partijen zelf om een oplossing te verzorgen.

Bij arbitrage hakt een derde de knoop door en wordt die beslissing dan ook bindend. Het voordeel hiervan versus rechtspraak is dat de kosten doorgaans lager zijn, het proces binnenskamers blijft (rechtspraak is in beginsel openbaar) en dat meer ruimte bestaat om het woord te voeren en dus ook meer persoonlijk contact bestaat.

Een mediator of arbiter is niet noodzakelijkerwijs een advocaat. Toch kan het wel prettig zijn om iemand in te schakelen die wel advocaat is. U vindt deze advocaten op Advocatenkantoren.nl.

Advocaat mediation en arbitrage in Doetinchem nodig?

Mediation en arbitrage advocaten of advocatenkantoren in Doetinchem kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het mediation en arbitrage zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een mediation en arbitrage expert in Doetinchem voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat of advocatenkantoor Doetinchem naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een mediation en arbitrage advocaat in Doetinchem

Kom via Advocatenkantoren.nl in contact met uw gewenste mediation en arbitrage advocaat. Via het profiel van de door u gekozen advocaat kunt u uw aanvraag of vraag doorsturen. Onze juridische medewerkers zullen vervolgens uw aanvraag beoordelen. Mocht er meer informatie vereist zijn, zullen wij telefonisch contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken. In het geval wij niet direct een geschikte advocaat tonen, kunt u via het helpdesk formulier uw zaak aan ons doorsturen. Zodoende kunnen wij u verder kunnen helpen met het vinden van een geschikte advocaat in Doetinchem. De aangesloten mediation en arbitrage kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Doetinchem. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren mediation en arbitrage op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten mediation en arbitrage in Doetinchem. Neem direct contact op met een mediation en arbitrage specialist uit Doetinchem.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •