2 jeugddetentie advocaten
IN NIJMEGEN GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Henri Nijenhuis
Henri Nijenhuis
Aarts & Nijenhuis Advocaten
Sint Annastraat 57, 6524 EH, Nijmegen
Profiel Contact 250,00 p/u
Marjolijn Lamers
Marjolijn Lamers
Aarts & Nijenhuis Advocaten
Sint Annastraat 57, 6524 EH, Nijmegen
Profiel Contact 175,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Jeugddetentie advocaten Nijmegen

GESPECIALISEERDE JEUGDDETENTIE ADVOCATEN NIJMEGEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat jeugddetentie in Nijmegen? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten jeugddetentie in Nijmegen.

Advocaat jeugddetentie Nijmegen

Jeugddetentie specialisten Nijmegen

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde jeugddetentie advocaten in Nijmegen. De jeugddetentie experts in Nijmegen zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het jeugdstrafrecht. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in jeugddetentie. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van jeugddetentie advocaten in Nijmegen, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle jeugddetentie vraagstukken waar u in de dagelijkse praktijk mee te maken kunt krijgen.

Jeugddetentie

In beginsel wordt elke jongere tussen de 12 en 18 jaar die verdacht wordt van een strafbaar feit, vervolgd volgens het jeugdstrafrecht. De straffen die opgelegd worden zijn van andere aard dan die in het ‘gewone’ strafrecht. Het is in deze fase veel belangrijker dat de jongere iets leert en hopelijk zijn leven betert, terwijl in het gewone strafrecht de bestraffing een belangrijke plaats inneemt.

Soorten straffen in het jeugdstrafrecht

Een jongere kan met diverse straffen gestraft worden. Allereerst kunnen jongeren een verwijzing naar Halt krijgen. De jongere krijgt daarmee de kans om de fout weer goed te maken, bijvoorbeeld door schade te vergoeden of excuses aan te bieden aan de slachtoffers van zijn gedraging. Een rechter kan hier niet altijd voor kiezen; het moet gaan om een niet al te ernstig strafbaar feit, bijvoorbeeld openbare dronkenschap of vernieling. Bovendien moet de jongere zelf ook naar Halt willen, anders heeft een verwijzing geen zin. De jongere voorkomt daarmee echter een echte straf, waardoor de meeste jongeren graag meewerken. Verder kan een jongere een boete, taakstraf of verplichte training opgelegd krijgen.

Jeugddetentie advocaat in Nijmegen

Een jongere kan ook veroordeeld worden tot jeugddetentie wanneer het delict ernstig genoeg is. De jongere kan afhankelijk van de leeftijd maximaal een of twee jaar jeugddetentie krijgen en moet ondertussen naar school. Omdat de jongeren kwetsbaar zijn, is het belangrijk een ervaren advocaat in Nijmegen van Advocatenkantoren.nl in te schakelen.

Advocaat jeugddetentie in Nijmegen nodig?

Jeugddetentie advocaten of advocatenkantoren in Nijmegen kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het jeugddetentie zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een jeugddetentie expert in Nijmegen voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een jeugddetentie advocaat in Nijmegen

Advocatenkantoren.nl biedt verschillende manieren om in contact te komen met uw gewenste jeugddetentie advocaat. Stel een rechtsvraag, neem telefonisch contact op of stuur uw rechtszaak direct door naar de gewenste advocaat. De advocaat zal vervolgens hierop reageren en daarna kiest u er zelf voor om met de advocaat in zee te gaan. De aangesloten jeugddetentie kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Nijmegen. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren jeugddetentie op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten jeugddetentie in Nijmegen. Neem direct contact op met een jeugddetentie specialist uit Nijmegen.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •