•  
     

33 geregistreerd partnerschap ontbinden advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laura Mons Specialist
Laura Mons
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Marijke Helmonds
Marijke Helmonds
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Mariska Dorresteijn Specialist
Tessa Hendriks
Tessa Hendriks
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Jacquemain Sondeijker Specialist
Jacquemain Sondeijker
Valkenburgh Advocaten
Wim Duisenbergplantsoen 31, 6221 SE, Maastricht

Geregistreerd partnerschap ontbinden advocaten

GESPECIALISEERDE GEREGISTREERD PARTNERSCHAP ONTBINDEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde geregistreerd partnerschap ontbinden advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten.

Advocaat geregistreerd partnerschap ontbinden

Wilt u een geregistreerd partnerschap ontbinden en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde geregistreerd partnerschap advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het ontbinden van een geregistreerd partnerschap als expertise. Het personen en familierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij het ontbinden van een geregistreerd partnerschap.

Geregistreerd partnerschap ontbinden?

Het geregistreerd partnerschap kan in beginsel onderling worden ontbonden. Wanneer beide partners het hier mee eens zijn, zal het geregistreerd partnerschap ontbonden worden. Wanneer een van beide partners het hier niet mee eens is of wanneer er minderjarige kinderen in het spel zijn, zal de ontbinding van het geregistreerd partnerschap door de rechter moeten worden uitgesproken.

Onderling beëindigen van het geregistreerd partnerschap

Wanneer u onderling het geregistreerd partnerschap kunt en mag beëindigen, moet u zich daartoe tot een advocaat van bijvoorbeeld Advocatenkantoren.nl of een notaris wenden. Zij stellen samen met de partners een overeenkomst op waarin afspraken worden vastgelegd over het beëindigen van het geregistreerd partnerschap. Denk hierbij aan zaken als pensioenvoorzieningen en partneralimentatie.

De procedure bij de rechter

Wanneer onderlinge beëindiging van het geregistreerd partnerschap geen optie is, kan de ontbinding door de rechter worden beëindigd. De procedure wordt gestart door een verzoekschrift in te laten dienen door de advocaat. Hierbij moet ook een ouderschapsplan worden meegezonden wanneer sprake is van minderjarige kinderen. De verdere procedure van beëindiging is hetzelfde als die bij een echtscheiding.

De uitspraak van de rechter of de overeenkomst tussen beide (dan ex-)partners moet bij de burgerlijke stand worden ingeschreven. Doe dit tijdig om te voorkomen dat een nieuwe uitspraak of overeenkomst moet worden geregeld!

Advocaat bij het ontbinden van geregistreerd partnerschap nodig?

De vertoonde ontbinden van geregistreerd partnerschap specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het ontbinden van geregistreerd partnerschappen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende geregistreerd partnerschap advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren geregistreerd partnerschap

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde geregistreerd partnerschap ontbinden advocaten zijn voor particulieren beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde geregistreerd partnerschap ontbinden advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN