2 enquêterecht advocaten
IN EINDHOVEN GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Enquêterecht advocaten Eindhoven

GESPECIALISEERDE ENQUÊTERECHT ADVOCATEN EINDHOVEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde enquêterecht advocaat in Eindhoven? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde enquêterecht advocaten in Eindhoven.

Advocaat enquêterecht Eindhoven

Enquêterecht specialisten Eindhoven

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde enquêterecht advocaten in Eindhoven. De enquêterecht experts in Eindhoven zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het ondernemingsrecht. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van enquêterecht advocaten in Eindhoven, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle enquêterecht vraagstukken waar u mee te maken kunt krijgen.

Wat is enquêterecht?

Wanneer binnen het verband van een onderneming een conflict ontstaat tussen bestuurders, aandeelhouders en commissarissen van die vennootschap, kan het enquêterecht mogelijk uitkomst bieden. Met een dergelijke procedure wordt getracht de verhoudingen binnen de onderneming weer tot een gezond niveau te brengen, en tegelijkertijd in kaart te brengen wie waarvoor aansprakelijk is en wat de juiste koers van de onderneming zou zijn.

Wat houdt het enquêterecht precies in?

Het enquêterecht zorgt voor een procedure die uit twee fasen bestaat. Allereerst wordt het verzoek gedaan om vast te stellen of er gegronde redenen kunnen zijn om aan het gevolgde beleid te twijfelen. Daarna wordt een onderzoek gestart om te zien of daadwerkelijk sprake is van onjuist beleid. In de eerste fase moet dus al aannemelijk gemaakt worden dat er sprake is van wanbeleid. De Ondernemingskamer oordeelt hierover. In de tweede fase zal de Ondernemingskamer onderzoeken of daadwerkelijk sprake is van wanbeleid. Indien dit het geval blijkt te zijn, zal hierop nader actie worden ondernomen. Dat kan onder andere inhouden dat een besluit wordt vernietigd, bestuurders worden ontslagen of de rechtspersoon wordt ontbonden.

Gebruik maken van een enquêterecht advocaat in Eindhoven

Wilt u gebruik maken van dit recht? Schakel dan een deskundige advocaat ondernemingsrecht in van Advocatenkantoren.nl zodat u zeker weet dat de kans op een goede uitkomst zo groot mogelijk is.

Advocaat enquêterecht in Eindhoven nodig?

Enquêterecht advocaten of advocatenkantoren in Eindhoven kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het ondernemingsrecht in Eindhoven zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een enquêterecht expert in Eindhoven voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een enquêterecht advocaat in Eindhoven

Advocatenkantoren.nl biedt verschillende manieren om in contact te komen met uw gewenste enquêterecht advocaat. Stel een rechtsvraag, neem telefonisch contact op of stuur uw rechtszaak direct door naar de gewenste advocaat. De advocaat zal vervolgens hierop reageren en daarna kiest u er zelf voor om met de advocaat in zee te gaan. De aangesloten enquêterecht kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Eindhoven. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren enquêterecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten enquêterecht in Eindhoven. Neem direct contact op met een enquêterecht specialist uit Eindhoven.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •