•  
     

0 burgerlijk recht advocaten
IN EMMEN GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Burgerlijk recht advocaten Emmen

GESPECIALISEERDE BURGERLIJK RECHT ADVOCATEN EMMEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat burgerlijk recht in Emmen? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten burgerlijk recht in Emmen.

Advocaat burgelijk recht Emmen

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde burgerlijk recht advocaten in Emmen. De burgerlijk recht experts in Emmen zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het burgerlijk recht. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het burgerlijk recht. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van burgerlijk recht advocaten in Emmen, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle burgerlijk recht vraagstukken waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan kunt lopen.

Wat is burgerlijk recht?

Het burgerlijk recht is een synoniem voor privaatrecht of civiel recht. In dit rechtsgebied worden de rechtsverhoudingen besproken tussen private partijen. Het kan dan gaan tussen burgers onderling, tussen ondernemingen onderling of tussen burger en onderneming. Soms kan het echter ook gaan om de overheid die als private partij handelt. Dat is het geval wanneer de overheid feitelijke handelingen verricht. Te denken valt aan het kopen van een partij bureaustoelen voor het gemeentehuis, het inhuren van een aannemer om een weg te vernieuwen of bij het plaatsen van verkeersdrempels. In die gevallen is het burgerlijk recht in Emmen ook relevant.

De burgerlijke rechter: voor alle burgerlijke geschillen

Bij de burgerlijke rechter kunt u terecht voor alle burgerlijke geschillen die kunnen ontstaan. Dat zijn veel van de geschillen die u in het dagelijks leven kunt tegenkomen. Zo kan het gaan om echtscheiding, ondercuratelestelling, faillissementen, uithuisplaatsing, schulden, enzovoorts. Een privaatrechtadvocaat, ook wel een advocaat burgerlijk recht genoemd, kan u hierbij van dienst zijn en u terzijde staan.

Iemand aanklagen in het burgerlijk recht

Wanneer u iets van iemand wil en die persoon weigert uw wens in te willigen, kunt u een zaak aanhangig maken bij de rechter. Dat kunt u in veel gevallen in het burgerlijk recht zelf doen, maar het wordt veelal aangeraden om dat over te laten aan een ervaren advocaat. Er zijn immers tal van regels en procedures van toepassing, waarbij het niet nakomen van een termijn of het niet opvolgen van een bepaalde procedure voor grote gevolgen kan zorgen. Schakel daarom een advocaat in via Advocatenkantoren.nl.

Advocaat burgerlijk recht in Emmen nodig?

Burgerlijk recht advocaten of advocatenkantoren in Emmen kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het burgerlijk recht zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een burgerlijk recht expert in Emmen voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een burgerlijk recht advocaat in Emmen

Advocatenkantoren.nl biedt verschillende manieren om in contact te komen met uw gewenste burgerlijk recht advocaat. Stel een rechtsvraag, neem telefonisch contact op of stuur uw rechtszaak direct door naar de gewenste advocaat. De advocaat zal vervolgens hierop reageren en daarna kiest u er zelf voor om met de advocaat in zee te gaan. De aangesloten burgerlijk recht kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Emmen. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren burgerlijk recht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten burgerlijk recht in Emmen. Neem direct contact op met een burgerlijk recht specialist uit Emmen.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN