2 beroepsaansprakelijkheid advocaten
IN MAASTRICHT GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen Specialist
Jules Verstraelen
Mr. J.E.A.H. Verstraelen
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Beroepsaansprakelijkheid advocaten Maastricht

GESPECIALISEERDE BEROEPSAANSPRAKELIJKHEID ADVOCATEN MAASTRICHT

Een gespecialiseerde beroepsaansprakelijkheid advocaat Maastricht kan u bijstaan met rechtshulp bij zaken rondom beroepsaansprakelijkheden. Vind via Advocatenkantoren.nl ervaren beroepsaansprakelijkheid advocaten in Maastricht voor juridisch ondersteuning.

Advocaat beroepsaansprakelijkheid Maastricht

Advocaat beroepsaansprakelijkheid in Maastricht

Heeft u een advocaat in Maastricht nodig voor beroepsaansprakelijkheid? Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van experts met brede kennis over het aansprakelijkheidsrecht. De vertoonde beroepsaansprakelijkheid advocaten in Maastricht zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en de huidige wet- en regelgeving met betrekking tot het aansprakelijkheidsrecht in Maastricht. U bent dus verzekerd van de best mogelijke ondersteuning voor uw juridische vraagstukken betreffende beroepsaansprakelijkheden.

Wat is beroepsaansprakelijkheid?

Beroepsaansprakelijkheid is de aansprakelijkheid voor een beroepsfout. Het gaat dan veelal om dienstverleners die advies geven, berekeningen uitvoeren of tekeningen maken. Hieruit kan financiële schade ontstaan, wat fundamenteel verschillend is van de materiële en letselschade die door een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering gedekt wordt. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt niet deze financiële gevolgschade; de beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar doet dat wel.

Verzekeren is verstandig

De gevolgen van beroepsaansprakelijkheid kunnen enorm zijn. Wanneer een onjuist advies wordt gegeven, kan veel financiële schade ontstaan. Omdat de individuele beroepsbeoefenaar deze schade veelal niet zelf kan dragen, is het aan te raden om hiervoor een verzekering af te sluiten. Hoe hoog de premie is, hangt af van de gewenste verzekerde som en nog diverse andere factoren.

Wanneer is sprake van beroepsaansprakelijkheid?

Bij beroepsaansprakelijkheid wordt het in twijfel getrokken handelen vergeleken met het handelen van een redelijk handelend en redelijk bekwaam vakgenoot. Zou deze zogenaamde maatmens anders hebben gehandeld, dan ligt het voor de hand dat het handelen fout en dus onrechtmatig is geweest. Hieruit volgt ook wel dat niet elke fout leidt tot aansprakelijkheid. Neem daarom altijd contact op met één van de advocaten in Maastricht die u op ons platform Advocatenkantoren.nl vinden kunt.

Deskundige beroepsaansprakelijkheid advocaten in Maastricht

Advocatenkantoren.nl biedt een groot netwerk aan van beroepsaansprakelijkheid advocaten in Maastricht. Het aansprakelijkheidsrecht kan zeer complex zijn met een hoop wet- en regelgeving die betrekking kunnen hebben op uw rechtsvraag en/of zaak. Een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie is dus een vereiste. U vindt op Advocatenkantoren.nl dan ook uitsluitend beroepsaansprakelijkheden experts in Maastricht en geen juristen. Wilt u juridisch advies inwinnen bij een advocaat in Maastricht? Kies voor één van onze specialisten!

Neem contact op met een beroepsaansprakelijkheid specialist in Maastricht

De vertoonde advocaten in Maastricht geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk de beroepsaansprakelijkheid advocaten op ervaring, tarief, locatie en/of specialisme. Elke advocaat die vertoond wordt heeft een uitgebreid profiel. Op de profielpagina vindt u aanvullende informatie over de betreffende advocaat en het advocatenkantoor. Verstuur een contactverzoek via het formulier of neem direct telefonisch contact op. Leg uw juridisch probleem of vraag direct neer bij een ervaren beroepsaansprakelijkheid advocaat in Maastricht. Schroom dan niet en neem contact op met een specialist uit Maastricht.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •