1 voogdij aanvragen advocaat
IN ROTTERDAM GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Wim Schröder
Wim Schröder
VANDIJK Advocaten
Jacques Dutilhweg 471c, 3065 GL, Rotterdam
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Voogdij aanvragen advocaten Rotterdam

GESPECIALISEERDE VOOGDIJ AANVRAGEN ADVOCATEN ROTTERDAM

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat om voogdij aan te vragen in Rotterdam? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde voogdij advocaten in Rotterdam.

Advocaat voogdij aanvragen Rotterdam

Voogdij aanvraag specialisten Rotterdam

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde voogdij aanvragen advocaten in Rotterdam. De experts in het aanvragen van voogdij in Rotterdam zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het personen-en familierecht. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van advocaten in Rotterdam, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle voogdij vraagstukken waar u mee te maken kunt krijgen.

Wilt u voogdij aanvragen?

Wanneer ouders niet meer voor het kind kunnen zorgen, omdat ze zijn overleden of daarvoor om andere redenen niet meer in staat zijn, kan een voogd worden aangewezen. Dit kunnen een natuurlijke persoon, een rechtspersoon, of twee natuurlijke personen zijn. De voogdij kan op initiatief van de rechtbank worden uitgesproken, of door een persoon die voogd wil worden, worden aangevraagd.

Aanwijzen bij testament

De ouders van een kind kunnen bij testament iemand aanwijzen als voogd. Deze persoon of personen zullen dan, wanneer zij de voogdij aanvaarden, de voogd worden van het kind. Hiermee kunnen de ouders iemand aanwijzen die zij geschikt vinden als voogd, en wordt voorkomen dat iemand anders de voogdij over de kinderen krijgt. Dit testament moet uiteraard bij de notaris worden vastgelegd en dit kan al voor de geboorte van een kind. Ouders kunnen ook iemand als voogd aanwijzen door de registratie in het gezagsregister. Dit kan digitaal of op papier worden aangevraagd.

Aanwijzen door de rechtbank

Het kan ook voorkomen dat de rechtbank een voogd benoemd. Meestal zal dit een familielid zijn. Dit doet de rechtbank wanneer geen geschikte voogd is aangewezen door de ouders. Bijvoorbeeld als de ouders niemand als voogd hebben aangewezen, of als de aangewezen voogd de voogdij weigert. De rechtbank benoemt een voogd wanneer de ouders niet meer in staat zijn om de kinderen te verzorgen. De rechtbank kan tevens voorlopige voogdij toewijzen, dit zal dan een instelling zijn.

Wilt u meer weten over voogdij of de mogelijkheid tot weigering? Neem dan contact op met een advocaat in Rotterdam van Advocatenkantoren.nl.

Voogdij aanvragen advocaat in Rotterdam nodig?

Voogdij aanvragen advocaten of advocatenkantoren in Rotterdam kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het personen- en familierecht in Rotterdam zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een voogdij aanvraag expert in Rotterdam voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met voogdij aanvragen advocaten in Rotterdam

Advocatenkantoren.nl biedt verschillende manieren om in contact te komen met uw gewenste advocaat. Stel een rechtsvraag, neem telefonisch contact op of stuur uw rechtszaak direct door naar de gewenste advocaat. De advocaat zal vervolgens hierop reageren en daarna kiest u er zelf voor om met de advocaat in zee te gaan. De aangesloten kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Rotterdam. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten voogdij aanvragen in Rotterdam. Neem direct contact op met een voogdij aanvraag specialist uit Rotterdam.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •