0 reclamerecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op met de helpdesk van advocatenkantoren.nl


  •  
     

Reclamerecht advocaten

GESPECIALISEERDE RECLAMERECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat reclamerecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten reclamerecht.

Advocaat reclamerecht

Heeft u te maken met het reclamerecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde reclamerecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met reclamerecht als expertise. Het reclamerecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het reclamerecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van reclamerecht.

Wat is reclamerecht?

Wellicht denkt u bij reclamerecht aan het recht over commercials en andere reclame-uitingen, zoals u die op de televisie, op de radio en in de kranten ziet. Niets is echter minder waar. Het reclamerecht ziet op het recht van reclame, dat het recht is om niet-betaalde goederen terug te vorderen. Die roept u als het ware terug.

Opmerking verdient dat het reclamerecht enkel geldt voor roerende niet-registergoederen. Een woning is onroerend en een registergoed (want het staat in het register ingeschreven) en valt daardoor niet onder het reclamerecht.

Voorwaarden voor het reclamerecht

Voordat het reclamerecht ingeroepen kan worden, moet voldaan zijn aan de voorwaarden. De koopprijs van de betreffende zaak moet niet zijn voldaan. Is die prijs wel voldaan, dan is de zaak van de koper en hebt u geen reclamerecht meer. Behalve die tekortkoming in de nakoming moet de koper ook in sommige situaties in verzuim zijn, wat inhoudt dat de koper een ingebrekestelling moet worden gestuurd.

Geschillen in het reclamerecht

U begrijpt al dat hier tal van geschillen kunnen rijzen. Een koper zal veelal een reden hebben om niet te betalen. Misschien vindt hij de kwaliteit van de zaak onvoldoende. Of misschien meent hij alles al betaald te hebben. Een beroep op het reclamerecht moet daarom uiterst zorgvuldig worden voorbereid en uitgevoerd. Een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u daar uiteraard mee helpen.

Advocaat reclamerecht nodig?

De vertoonde reclamerecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het reclamerecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de reclamerecht advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren reclamerecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren reclamerecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend reclamerecht advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN