0 rechtshulp advocaten
IN ROTTERDAM GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op met de helpdesk van advocatenkantoren.nl


  •  
     

Rechtshulp advocaten Rotterdam

GESPECIALISEERDE RECHTSHULP ADVOCATEN ROTTERDAM

Heeft u rechtshulp in Rotterdam nodig van een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocaten in Rotterdam die u van rechtshulp kunnen voorzien.

Rechtshulp Rotterdam

Rechtshulp Rotterdam

Als particulier of ondernemer in Rotterdam kunt u behoefte hebben aan rechtshulp. Er zijn legio voorbeelden te noemen waarin rechtshulp in Rotterdam is vereist. Zo kunt u als particulier te maken krijgen met een burenruzie, een contract waaraan niet voldaan wordt door een bedrijf waar u iets gekocht heeft, een onterechte boete die u van de officier van justitie heeft ontvangen of bijvoorbeeld als u denkt onterecht ontslagen te zijn. Ondernemers in Rotterdam krijgen vaak te maken met arbeidsrechtelijke vraagstukken, vraagstukken die betrekking hebben op contracten en algemene ondernemingsrecht vraagstukken. Nederland kent een uitgebreid rechtssysteem met een hoop wet- en regelgeving die van toepassing kunnen zijn op uw zaak. Zonder juridische kennis is het moeilijk om te achterhalen wat uw rechten en/of plichten zijn. Het inschakelen van deskundige rechtshulp in Rotterdam kan erg belangrijk zijn. De advocaat zal u adviseren over de haalbaarheid van de zaak, de kosten waar u rekening mee moet houden, onderhandelen met de wederpartij en u waar nodig bijstaan tot aan de rechtszaal. 


Rechtshulp in Rotterdam voor particulieren en ondernemers

Voor al uw vragen en geschillen, die betrekking hebben op het Nederlands recht, is het belangrijk om advies in te winnen bij een juridisch specialist. Dit geldt voor zowel ondernemers als particulieren die denken rechtshulp in Rotterdam nodig te hebben. In de meeste gevallen kan uw zaak worden ingedeeld in het privaatrecht of het publiekrecht. Het privaatrecht is van toepassing op rechtsverhoudingen tussen particulieren. Het publiekrecht is meer van toepassing in de rechtsverhouding tussen de staat en de burger. Dit betekent niet dat uw vraagstuk of zaak ook in deze rechtsgebieden valt. Heeft u rechtshulp in Rotterdam nodig? Benader via Advocatenkantoren.nl een geschikte advocaat. De advocaat in Rotterdam zal uw zaak bekijken, een inschatting maken van uw kansen en een inschatting maken van de kosten. 


Iedereen in Rotterdam heeft recht op rechtshulp

Als particulier of ondernemer kunt u al snel in aanraking komen met een juridisch probleem of geschil. Als u vermogend of een ondernemer bent, dient u zelf op te draaien voor de kosten van de juridische bijstand. Dit is anders als u niet in de mogelijkheid bent om een advocaat te betalen. In dat geval is de kans groot dat u recht heeft op gefinancierde rechtsbijstand. Gefinancierde rechtsbijstand houdt in dat de Raad van Rechtsbijstand een deel van de kosten betaalt. U dient dan wel een eigen bijdrage te betalen afhankelijk van uw inkomen. Door deze regeling is rechtshulp in Rotterdam voor iedereen toegankelijk.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN