0 paulianabeslag advocaten
IN UTRECHT GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op met de helpdesk van advocatenkantoren.nl


  •  
     

Paulianabeslag advocaten Utrecht

GESPECIALISEERDE PAULIANABESLAG ADVOCATEN UTRECHT

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor een paulianabeslag in Utrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde paulianabeslag advocaten in Utrecht.

Advocaat paulianabeslag Utrecht

Paulianabeslag specialisten in Utrecht

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde paulianabeslag advocaten in Utrecht. De beslag- en executierecht experts in Utrecht zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van advocaten in Utrecht, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle paulianabeslag vraagstukken waar u mee te maken kunt krijgen.

Wat is een paulianabeslag?

De actio pauliana, ook wel pauliaanse vordering genoemd, is een actie die ingesteld kan worden wanneer een debiteur rechtshandelingen heeft verricht waarmee de schuldeisers worden benadeeld. Doorgaans zal het gaan om rechtshandelingen in het zicht van een faillissement.

De voorwaarden voor een actio pauliana

Om een actio pauliana te kunnen instellen, moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Allereerst moet sprake zijn van een onverplichte rechtshandeling; er moet dus geen wettelijke of contractuele verplichting bestaan waaruit de verplichting tot het uitvoeren van de rechtshandeling voortvloeit. Daarnaast moeten een of meer schuldeisers door de rechtshandeling in hun verhaalsmogelijkheden zijn benadeeld. Dit kan het geval zijn wanneer de omvang van het faillissement hierdoor verkleind wordt. Ten derde moet zowel de debiteur als degene tot wie de rechtshandeling gericht is, bekend zijn of behoren te zijn dat hiermee schuldeisers worden benadeeld.

Paulianabeslag

Nu we weten wat de actio pauliana is, is het ook gemakkelijker voor te stellen wat dan precies paulianabeslag is. Dit is het beslag wat wordt gelegd op de goederen waar de actio pauliana op uitgeoefend kan worden. Kortom: de goederen die eigenlijk niet vervreemd hadden mogen worden.

De actio pauliana is al ingewikkeld, het paulianabeslag is dat zeker. Neem daarom altijd contact op met een ervaren advocaat in Utrecht van Advocatenkantoren.nl, zodat u zeker weet dat het geschil in goede handen is.

Advocaat voor een paulianabeslag in Utrecht nodig?

Paulianabeslag advocaten of advocatenkantoren in Utrecht kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het beslag- en executierecht in Utrecht zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een paulianabeslag expert in Utrecht voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een paulianabeslag advocaat in Utrecht

Advocatenkantoren.nl biedt verschillende manieren om in contact te komen met uw gewenste advocaat in Utrecht. Stel een rechtsvraag, neem telefonisch contact op of stuur uw rechtszaak direct door naar de gewenste advocaat. De advocaat zal vervolgens hierop reageren en daarna kiest u er zelf voor om met de advocaat in zee te gaan. De aangesloten kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Utrecht. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten paulianabeslag in Utrecht. Neem direct contact op met een beslag specialist uit Utrecht.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN