2 mentorschap advocaten
IN ENSCHEDE GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jan Ferenc Sabaroedin Specialist
Jan Ferenc Sabaroedin
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 165,00 p/u
Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Mentorschap advocaten Enschede

GESPECIALISEERDE MENTORSCHAP ADVOCATEN ENSCHEDE

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde mentorschap advocaat in Enschede? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde mentorschap advocaten in Enschede.

Advocaat mentorschap Enschede

Mentorschap specialisten in Enschede

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde mentorschap advocaten in Enschede. De experts in mentorschap aanvragen of bij mentorschap geschillen zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het personen en familierecht. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van mentorschap advocaten in Enschede, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle vraagstukken waar u mee te maken kunt krijgen.

Mentorschap

Het mentorschap wordt door de kantonrechter opgelegd. Iemand voor wie mentorschap is ingesteld, mag niet meer zelf zijn niet-vermogensrechtelijke belangen behartigen. De mentor zal dit voor deze persoon doen. Het gaat dan ook om mensen waarvan wordt gedacht dat deze die handelingen niet meer zelf kunnen uitvoeren. Het zal dan gaan om de verzorging, verpleging, begeleiding en behandeling van de betrokkene. De mentor neemt beslissingen namens de betrokkene en geeft advies aangaande niet-vermogensrechtelijke zaken. Wel moet de mentor de betrokkene zoveel mogelijk bij het mentorschap worden betrokken. Het uitgangspunt is namelijk dat de betrokkene zoveel mogelijk handelingen zelf verricht, voor zover hij of zij daartoe in staat is.

Mentorschap aanvragen

Het mentorschap kan bij de kantonrechter worden aangevraagd. Hiervoor is het niet verplicht een advocaat in de arm te nemen, maar het is uiteraard wel verstandig omdat de aanvraagprocedure nogal complex kan zijn. Na het indienen van het verzoek zal een zitting plaatsvinden. De rechter zal hierbij niet alleen de betrokkene, maar ook een eventuele partner en familieleden ondervragen. Een mogelijkheid is ook dat de rechter naar de betrokkene toe gaat, zodat geen zitting georganiseerd hoeft te worden. Bij de aanvraag kan een mentor worden voorgesteld. Dit kan een natuurlijke persoon, bijvoorbeeld een vriend of familielid, zijn, maar ook een rechtspersoon.

Geschillen rondom het mentorschap

Er kunnen tal van problemen opdoemen rondom mentorschap. Want wat als de mentor zijn of haar taak niet naar behoren uitvoert? Of wanneer sprake lijkt te zijn van belangenverstrengeling bij de mentor? Neem voor alle problemen en meer informatie contact op met een van de deskundige advocaten in Enschede die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden.

Advocaat mentorschap in Enschede nodig?

Mentorschap advocaten of advocatenkantoren in Enschede kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het personen en familierecht in Enschede zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een mentorschap expert in Enschede voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met mentorschap advocaten in Enschede

Advocatenkantoren.nl biedt verschillende manieren om in contact te komen met uw gewenste mentorschap advocaat. Stel een rechtsvraag, neem telefonisch contact op of stuur uw rechtszaak direct door naar de gewenste advocaat. De advocaat zal vervolgens hierop reageren en daarna kiest u er zelf voor om met de advocaat in zee te gaan. De aangesloten kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Enschede. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde mentorschap advocaten in Enschede. Neem direct contact op met een mentorschap specialist uit Enschede.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •