0 mediarecht advocaten
IN DEN HAAG GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op met de helpdesk van advocatenkantoren.nl


  •  
     

Mediarecht advocaten Den Haag

GESPECIALISEERDE MEDIARECHT ADVOCATEN DEN HAAG

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat mediarecht in Den Haag? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten mediarecht in Den Haag.

Advocaat mediarecht Den Haag

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde mediarecht advocaten in Den Haag. De mediarecht experts in Den Haag zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het mediarecht. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het mediarecht. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van mediarecht advocaten in Den Haag, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle mediarecht vraagstukken waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan kunt lopen.

Wat is mediarecht?

Het mediarecht grenst aan een aantal andere rechtsgebieden. Het is namelijk relevant bij zaken waarbij in de media iets wordt beweerd wat of niet klopt, of überhaupt niet in de media had mogen komen. De belangen daarbij kunnen fors zijn. Enorme imagoschade kan op de loer liggen.

Om wat voor zaken gaat het binnen het mediarecht?

Binnen het mediarecht kan het gaan om tal van soorten zaken. Meestal komt het er op aan of een bepaalde uiting in de media onrechtmatig is geweest. Er is uiteraard een vrijheid van meningsuiting waaronder zeer veel gezegd en gepubliceerd mag worden, maar er is natuurlijk een grens. Een uitlating mag immers niet onrechtmatig zijn. Wanneer een concurrent u van bepaalde zaken beschuldigt, kan dat gewin voor de concurrent opleveren en nadeel voor u. Het is dan aan de rechter om alle omstandigheden te wegen en tot het oordeel te komen of de uitlating door de beugel kon.

Mediarecht advocaat in Den Haag voor smaad en laster

Uiteraard kunnen er meerdere soorten zaken spelen binnen het mediarecht, maar het merendeel zal gaan over smaad en laster. Dat is allereerst een strafbaar feit, maar het kan bovendien voor winstderving zorgen. Zelfs een immateriële schade door het beschadigen van de eer of goede naam kan vergoed worden. Het is uiteraard wel zaak om een advocaat in Den Haag in te schakelen die van de hoed en de rand weet. Die advocaten vindt u op Advocatenkantoren.nl.

Advocaat mediarecht in Den Haag nodig?

Mediarecht advocaten of advocatenkantoren in Den Haag kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het mediarecht zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een mediarecht expert in Den Haag voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een mediarecht advocaat in Den Haag

Advocatenkantoren.nl biedt verschillende manieren om in contact te komen met uw gewenste mediarecht advocaat. Stel een rechtsvraag, neem telefonisch contact op of stuur uw rechtszaak direct door naar de gewenste advocaat. De advocaat zal vervolgens hierop reageren en daarna kiest u er zelf voor om met de advocaat in zee te gaan. De aangesloten mediarecht kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Den Haag. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren mediarecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten mediarecht in Den Haag. Neem direct contact op met een mediarecht specialist uit Den Haag.

Specialismen

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN