0 crediteurenakkoord advocaten
IN EMMEN GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op met de helpdesk van advocatenkantoren.nl


  •  
     

Crediteurenakkoord advocaten Emmen

GESPECIALISEERDE CREDITEURENAKKOORD ADVOCATEN EMMEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat bij een crediteurenakkoord in Emmen? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten crediteurenakkoord in Emmen.

Advocaat crediteurenakkoord Emmen

Crediteurenakkoord specialisten Emmen

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde crediteurenakkoord advocaten in Emmen. De crediteurenakkoord experts in Emmen zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het faillissementsrecht. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van crediteurenakkoord advocaten in Emmen, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle crediteurenakkoord vraagstukken waar u mee te maken kunt krijgen.

Wat is een crediteurenakkoord?

Wanneer een schuldenaar in financiële nood verkeert, kan contact worden gezocht met de schuldeiser. Soms wordt hierbij afgesproken dat een deel van de vordering wordt betaald, en het resterende deel van de vordering wordt kwijtgescholden. Op welke manier het akkoord wordt gesloten, is ter bepaling van beide partijen. Veelal zal het om de betaling van een geldbedrag gaan, maar er kunnen ook andere manieren van betaling plaatsvinden. Denk aan de vestiging van een zekerheidsrecht of het aanbieden van aandelen in de onderneming.

Voordelen van een crediteurenakkoord

Bij een crediteurenakkoord komen diverse voordelen aan bod voor zowel schuldeiser als schuldenaar. Een schuldenaar zal graag van de schuld af willen zijn; deze schuld kan soms als een zwaard van Damocles boven het hoofd van de schuldenaar hangen en bij executie het einde van de onderneming betekenen. Een schuldeiser zal liever een deel van de vordering voldaan zien, dan dat hij een concurrente positie inneemt bij een eventueel faillissement; de kans dat hij dan nog geld terugziet is gering.

Geschillen omtrent crediteurenakkoord

In sommige gevallen is de vaststelling van een crediteurenakkoord verplicht. De rechter kan deze vaststellen en jegens alle schuldeisers verbindend verklaren. In deze gevallen is veelal ook de Belastingdienst betrokken. De Belastingdienst zal veelal een groter deel opeisen dan de overige schuldeisers. Om te zorgen dat alles volgens de regels verloopt, is het inschakelen van een advocaat in Emmen van Advocatenkantoren.nl vaak een verstandige zet.

Advocaat crediteurenakkoord in Emmen nodig?

Crediteurenakkoord advocaten of advocatenkantoren in Emmen kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het faillissementsrecht in Emmen zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een crediteurenakkoord expert in Emmen voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een crediteurenakkoord advocaat in Emmen

Advocatenkantoren.nl biedt verschillende manieren om in contact te komen met uw gewenste crediteurenakkoord advocaat. Stel een rechtsvraag, neem telefonisch contact op of stuur uw rechtszaak direct door naar de gewenste advocaat. De advocaat zal vervolgens hierop reageren en daarna kiest u er zelf voor om met de advocaat in zee te gaan. De aangesloten crediteurenakkoord kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Emmen. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren crediteurenakkoord op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten crediteurenakkoord in Emmen. Neem direct contact op met een crediteurenakkoord specialist uit Emmen.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN