1 bestuurdersaansprakelijkheid advocaat
IN ALMERE GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Bestuurdersaansprakelijkheid advocaten Almere

GESPECIALISEERDE BESTUURDERSAANSPRAKELIJKHEID ADVOCATEN ALMERE

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde bestuurdersaansprakelijkheid advocaat in Almere? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde bestuurdersaansprakelijkheid advocaten in Almere.

Advocaat bestuurdersaansprakelijkheid Almere

Bestuurdersaansprakelijkheid specialisten Almere

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde bestuurdersaansprakelijkheid advocaten in Almere. De bestuurdersaansprakelijkheid experts in Almere zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het ondernemingsrecht. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van bestuurdersaansprakelijkheid advocaten in Almere, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle bestuurdersaansprakelijkheid vraagstukken waar u mee te maken kunt krijgen.

Wat is bestuurdersaansprakelijkheid?

Met het begrip bestuurdersaansprakelijkheid wordt gedoeld op de aansprakelijkheid van bestuurders voor de bestuurde rechtspersoon. Veelal gaat het om onbehoorlijk bestuur waardoor de faillissement onvermijdelijk was, waardoor eventuele schade op de privévermogens van de bestuurders kan worden verhaald.

Wanneer ben ik als bestuurder aansprakelijk?

Het recht rondom bestuurdersaansprakelijkheid is lang niet altijd even transparant. Er zijn bovendien verschillende vormen van bestuurdersaansprakelijkheid: er is zowel een interne bestuurdersaansprakelijkheid (voor de onderlinge aansprakelijkheid tussen bestuurders) en een externe bestuurdersaansprakelijkheid (voor de aansprakelijkheid tussen bestuurder en een derde). Het is lastig om in algemene regels aan te geven wanneer u als bestuurder waarvoor aansprakelijk bent. Er zijn diverse wettelijke bepalingen die de bestuurdersaansprakelijkheid regelen, maar daarnaast is ook nog veel opgehelderd en nader ingekleurd in jurisprudentie.

Advies op maat door deskundige advocaat in Almere

Wanneer u vreest aansprakelijk gesteld te zullen worden op grond van de bestuurdersaansprakelijkheid, of misschien al aansprakelijk gesteld wordt, is het raadzaam om een advocaat van Advocatenkantoren.nl in de arm te nemen. Een succesvolle aansprakelijkstelling kan vergaande gevolgen hebben. Zo kan uw privévermogen en mogelijk ook het gemeenschapsvermogen van een eventuele partner uitgewonnen worden. Het moge duidelijk zijn dat dit geen gewenste uitkomst is voor de bestuurder en zijn of haar partner.

Advocaat bestuurdersaansprakelijkheid in Almere nodig?

Bestuurdersaansprakelijkheid advocaten of advocatenkantoren in Almere kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het ondernemingsrecht in Almere zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een bestuurdersaansprakelijkheid expert in Almere voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een bestuurdersaansprakelijkheid advocaat in Almere

Advocatenkantoren.nl biedt verschillende manieren om in contact te komen met uw gewenste bestuurdersaansprakelijkheid advocaat. Stel een rechtsvraag, neem telefonisch contact op of stuur uw rechtszaak direct door naar de gewenste advocaat. De advocaat zal vervolgens hierop reageren en daarna kiest u er zelf voor om met de advocaat in zee te gaan. De aangesloten bestuurdersaansprakelijkheid kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Almere. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren bestuurdersaansprakelijkheid op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten bestuurdersaansprakelijkheid in Almere. Neem direct contact op met een bestuurdersaansprakelijkheid specialist uit Almere.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •