•  
     

0 vervoersrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Vervoersrecht advocaten

GESPECIALISEERDE VERVOERSRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat vervoersrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten vervoersrecht.

Advocaat vervoersrecht

Heeft u te maken met het vervoersrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde vervoersrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met vervoersrecht als expertise. Het vervoersrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het vervoersrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van vervoersrecht.

Wat is vervoersrecht?

Bij het vervoersrecht wordt gedoeld op het recht dat relevant is bij de overeenkomsten van personen- en goederenvervoer. Het schuurt dicht tegen het transport recht aan, al gaat het transportrecht voornamelijk over het transporteren van goederen.

Welke vragen komen naar boven in het vervoersrecht?

Tegenwoordig vindt vervoer op tal van manieren plaats. We kunnen vliegen, varen en rijden – en dat alles ook weer op diverse manieren. Daarbij kunnen ook al vragen opdoemen. U kunt met een fietstaxi worden vervoerd, valt dat dan ook al onder het vervoersrecht? Wanneer hebt u recht op schadevergoeding bij een vertraagde vlucht?

Maar het kan dus ook louter over goederen gaan. Wat als de lading tijdens het vervoer beschadigd is? En wat als lading te laat arriveert? Wie is aansprakelijk voor zoekgeraakte pakketten?

Internationaal recht bij het vervoersrecht

Veel hangt samen met internationale wetgeving, simpelweg omdat veel vervoersmethoden ook internationaal zijn. Het is dan wel zo prettig als iedereen dezelfde rechten en plichten heeft. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl die in het vervoersrecht is gespecialiseerd, zal dan ook thuis zijn in het internationale recht. Soms zal een internationale rechtszaak moeten worden aangespannen omdat een vervoerder in het buitenland gevestigd kan zijn. Het is in die gevallen heel belangrijk dat het internationale burgerlijk procesrecht tot in de puntjes wordt beheerst, om te voorkomen dat er fouten worden gemaakt waardoor een eventuele schadevergoeding geen doorgang kan vinden.

Advocaat vervoersrecht nodig?

De vertoonde vervoersrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het vervoersrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de vervoersrecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat vervoersrecht.

Advocaten en advocatenkantoren vervoersrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren vervoersrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde vervoersrecht advocaten.

Specialismen

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN